Op zoek naar coachen?

 
coachen
 
Coachen van collega's.'
Schoolbeleid en administratie. Administratie en regelgeving. Algemeen beleid en kwaliteitszorg. Welzijn en preventie. Nederlands als tweede taal. Schoolbeleid en administratie. Administratie en regelgeving. Algemeen beleid en kwaliteitszorg. Welzijn en preventie. Schoolbeleid en administratie. Administratie en regelgeving. Welzijn en preventie. Postgraduaten en trajecten. Je bent hier: Secundair onderwijs / Leerzorg Coachen van collega's.' Coachen van collega's.' Je krijgt als leerkracht, leerlingenbegeleider, zorgcoördinator of welke functie je ook bekleedt, te maken met je collega's. Fijne collega's, lastige, moeilijke; mensen van allerlei slag. Je moet met hen overweg kunnen want het is je werk en zeker zo bepalend als je leerlingen. Weinigen hebben officieel een mandaat om hun collega's' te coachen. Het is ook niet de bedoeling om dit te lanceren, het is wel een droom dat dit er ooit komt. We zoeken samen naar wegen hoe je met collegas coachend in gesprek en aan het werk kan gaan. We vertrekken van het beeld dat de collega om coaching vraagt eerder collegiale consultatie, waarbij anderen signaleren dat je collega misschien coaching nodig heeft of dat je zelf vaststelt dat een collega met bepaalde bekommernissen zit waarop jij hem/haar zou kunnen coachen.
SCG Strategisch Coachen Groep Maak je groeisprong!
Regi is een bevlogen docent die in de opleiding - soms op onnavolgbare wijze - een veelheid aan aspecten rond individuele coaching, teamcoaching en het coachen van organisaties niet alleen weet uit te leggen, maar ook nog eens op begrijpelijke wijze in elkaar weet te vlechten.
Individueel coachen en motiveren SyntraPXL.
Coachen en motiveren van medewerkers speelt een belangrijke rol bij de verhoging van hun persoonlijke efficiëntie en bij het bereiken van professionele doelstellingen. Door een goede communicatie met medewerkers bereikt men op korte termijn een maximaal resultaat. Individueel coachen en motiveren. Blijf op de hoogte van nieuwe startdata. Je moet ingelogd zijn om hiervan gebruik te maken. Meld je daarom eerst aan en klik nadien opnieuw op Hou" me op de hoogte. Contacteer het klantencentrum bij vragen. Op welke locatie wil je deze opleiding volgen? mogelijk andere kosten. Bespaar op je opleiding. Heb je vragen over deze opleiding? Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Is deze opleiding iets voor jou? Over de cursus. De 4 modules Assertiviteit, Leiding Geven, Individueel Coachen, Personeelsbeleid van Team Coach worden aangeboden als volledig traject in de campussen van Hasselt en Neerpelt inschrijvingsprijs 680 euro.
Opleiding coachen van groepen 4 dagen Coach Clinic.
Opleiding coachen van groepen 4 dagen. Gast-opleiding Jongerencoach door gastlesgever Silke De Smet. Opleiding Intuitieve Coach. Over Coach Clinic. Elke coach is uniek en dat is helemaal fantastisch! Opleiding coachen van groepen 4 dagen. Leren coachen van groepen vanuit verbinding.
Acco.
Politieke en sociale wetenschappen. KULAK KU Leuven Leuven en Heverlee Universiteit Antwerpen Universiteit Gent Camp. KUL Brugge KUL Gent Aalst IWW De Nayer. Printservice Kantoormateriaal Winkels Klantenservice Over Acco. Home Motiverend coachen in de sport. Motiverend coachen in de sport.
Wat is systemisch coachen: de basisprincipes uitgelegd!
Wat is systemisch coachen: de basisprincipes uitgelegd! Deel dit bericht. 27 juni 2018 - Veronika Wuyts. Wat is systemisch coachen: de basisprincipes uitgelegd! Ik ben de trotse bezitter van een 20-tal Playmobil poppetjes. Mannetjes en vrouwtjes die teamleden kunnen vertegenwoordigen.
Berichten over Coachen Verso.
Berichten over Coachen. Een app om spelenderwijs Nederlands te leren: Taalkennis mag geen barrière zijn. Zorg-Saam ZKJ pioniert met een slimme app van de tech start-up Linguineo om medewerkers spelenderwijs Nederlands te leren. Coachen Competenties Digitalisering Innovatie Kortgeschoolden Leervormen Mensen met een migratieachtergrond Onderwijs en vorming Opleidingen Technologie.
Coaching Klasse.
Deze zomer wil coach Philip Mestdagh zijn Belgian Cats naar een straffe prestatie op de Olympische Spelen in Tokio gidsen. Voor hij profcoach werd, gaf hij leiding aan de leerlingen Bouw in het VTI in Ieper. School en basketveld, 2 gelijkaardige werelden van discipline en teamwerk. Evaluatie onvoldoende en ontslag: wat zijn de regels? Vastbenoemden die ondermaats presteren? Een hervormd evaluatiesysteem vanaf september 2021 focust op coaching en ondersteuning. De nieuwe regels op een rijtje. Dit artikel behoort tot de reeks Onderwijs in coronatijd. Starters begeleiden op afstand: Laat ze verbondenheid voelen. Goede aanvangsbegeleiding is cruciaal om startende leraren aan boord te houden. Hoe doe je dat vanop afstand?

Contacteer ons