Op zoek naar tent?

 
tent
 
Nomadik Stretch Tent 15m x 10m Festivole.
Home Tenten Nomadik Stretch Tent 15m x 10m. Nomadik Stretch Tent 15m x 10m. Categorieën: Tuinfeest, Tenten Tags: nomadik, stretch tent, Stretchtent. Indien planché houtenvloer gewenst bij deze tent, adviseren wij 120m 8*15 te nemen. Partytent 3 x 6 meter.
Verhuur tenten en opslagtenten tentverhuur Maldegem tussen Gent en Brugge.
Door een grote flexibiliteit in onze structuren en materialen kunnen wij garanderen dat de juiste tent elk Tentmoment zal ondersteunen. Een feesttent voor een huwelijk, personeelsevenement, optreden, fuif, vanaf 100 personen, wij bouwen de tent voor u. Bij het verhuren van een tent komt heel wat logistiek kijken. Wij hechten veel belang aan efficiëntie bij het organiseren, plannen en uitvoeren. De juiste materialen op tijd en op de juiste plaats brengen is een essentiële stap om alles vlot te laten verlopen.
Luifeltenten voor kampeer- en minibusjes Thule België.
Tenten voor een lang verblijf. Eenvoudig op te zetten: transformeer uw luifel in een dak, waarna u er snel een tent van kunt maken. De tent bestaat uit 3 panelen: 2 zij- en 1 voorpaneel, die allemaal aan de luifel worden bevestigd.
Een tent als feestlocatie? Zo pak je het aan - House of Weddings.
Een tent als feestlocatie? Zo pak je het aan - House of Weddings. Ontdek hier jouw wedding planning journey.: Ontdek de beste. Feestzalen per provincie. Feestzalen per type. Ontdek de catering mogelijkheden. Cocktails Mobiele Bars. Straal tijdens je huwelijk dankzij je.
Bell tent.
De Bell tenten zijn dan ook zeer geliefd bij een brede schare fans: gezinnen met kinderen, liefhebbers van natuurlijk kamperen én hippe festivalgangers. De Bell tenten van urbans and indians worden gemaakt door Canvas Camp. Het canvas-katoen van de Canvas Camp Bell tent staat bekend om zijn ademende karakter, waardoor het nooit klam of benauwd wordt in de tent.
KB Tenten.
zodat jij je enkel hoeft te focussen op je gasten! toiletwagen te huur. Tentenverhuur KB Tenten. Met leveranciers in heel Europa staat KB Tenten garant voor kwaliteitsvolle producten, een service zo kort mogelijk bij de klant en de beste prijs op de markt. MEER OVER KB TENTEN. In de kijker. Afmetingen van 4 x 4 en 5 x 5 meter. Gemakkelijk aan elkaar te verbinden. Diverse breedtes tot 15 meter breed. Per 5 meter te verlengen. Zeer sterke maar flexibele feesttent. Diverse breedtes: 8, 10, 15 of 20m. Per 5m te verlengen. Lengte tot 150m. Gratis advies bij u op locatie Ruime keuze aan tenten: 6 type tenten Inclusief volledige inrichting: kachels, vloeren sanitair De tenten voldoen aan alle veiligheidseisen. Tentverhuur is altijd maatwerk, waarbij de kosten voor het huren van een tent afhankelijk zijn van uw wensen en situatie.
Tent huren op de camping Huur een Bungalowtent of Safaritent Eurocamp campingvakanties.
U vindt deze luxe tenten op de best gewaardeerde campings in Europa. Hier geniet u - en uw kinderen van traditioneel kamperen op een moderne manier. Ga op kampeervakantie naar één van onze populaire campings en huur een luxe tent in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Italië.
Nieuwe tent kopen? Wij helpen jou op weg A.S.Adventure.
Voor elk avontuur hebben wij de geschikte tent in ons aanbod. Ga je binnenkort gaan kamperen en moet je nog een nieuwe tent kopen? Voor je in ons aanbod kampeertenten duikt, zetten wij voor jou nog even de belangrijkste zaken op een rijtje. Alle tenten accessoires. Welk type tent moet ik kiezen? Voor een nachtje op een festivalcamping heb je uiteraard een ander type tent nodig dan wanneer je gaat kamperen met het hele gezin. Met deze tips kies je de ideale tent voor jouw volgende kampeervakantie. Bestaat uit twee bogen die elkaar kruisen, en waar de binnentent is wordt opgehangen. Daar overheen wordt de buitentent opgespannen. Zeer handig als je op een oneffen terrein kampeert. Dankzij de zelf-dragende structuur van heb je weinig plaats nodig om deze tent op te zetten.

Contacteer ons