Belgium

Wie houdt Niels Destadsbader van zijn vierde Zomerhit op rij?

Na Mee naar boven (2019), Verover mij (2018) en Skown meiske (2017), maakt Niels Destadsbader kans om de vierde keer op rij de Zomerhit van Radio 2 te winnen. Dit keer met Nooit alleen. Al krijgt hij wel concurrentie van onder meer drie Liefde voor muziek-deelnemers.

De grootste concurrent vindt hij in Regi, die momenteel met Jake Reese & OT een serieuze hit te pakken heeft met Kom wat dichterbij, een herwerking van het originele nummer van Gene Thomas. Ook Thomas maakt kans op de Zomerhit met Mij en m’n gitaar, wat dan weer een herwerking is van Me and my guitar van Tom Dice. Die laatste is samen met zijn vriendin Kato Callebaut met The Starlings genomineerd met Little submarine (Liefdeskapitein van K3).

De overige zes – niet-Liefde voor muziek – plaatsen worden ingenomen door Hooverphonic (Summer sun), Metejoor (Het beste aan mij (ben jij)), Laura Tesoro (Hold on), Nina Butera ft. White Bird (Van vooraf aan), Lost Frequencies, Zonderling & Kelvin Jones (Love to go) en tot slot Clouseau (California).

Stemmen voor de Radio 2 Zomerhit kan via radio2.be of de Radio 2-app. Door corona komt er geen show zoals we die kennen, maar een alternatief programma gepresenteerd door Siska Schoeters en Bart Peeters. Die show zal zowel op Eén (om 20.10 uur) en op Radio 2 (vanaf 13 uur) worden uitgezonden op zondag 16 augustus.

Football news:

Atletico Madrid annuleerde een ochtend training sessie, omdat ze niet de resultaten van testen voor coronavirus
Neymar werd de verdediger van Marseille Sakai strange Chinese. Hij is Japans (Cope)
Morata gaat naar Juve, Suarez gaat bijna naar Attico. De topclubs zijn begonnen met de transfer carousel forwards
Mail.Ru De Groep kocht de rechten op La Liga en Serie A. Wedstrijden zullen worden getoond in Odnoklassniki en Vkontakte
Inter kondigde de transfer van Vidal
Atalanta heeft de spits van PSV Lammers'
Suarez komt aan voor Barcelona training ondanks gesprekken met Letico