Belgium

Vlaams koppel start bakkerij speciaal voor honden

Berendrecht -

Tijdens de eerste lockdown verwenden Tim Dekkers (29) en zijn vriendin Eveline Heylen (28) zichzelf weleens met een afhaalmenu van een plaatselijk restaurantje. Hun golden retriever Milo stond erbij en keek ernaar, en dus besloot het koppel uit het Antwerpse Berendrecht om ook eens iets speciaal te maken voor hun huisdier. De hondentaartjes en -donuts vielen zo in de smaak, dat de twee nu starten met een bakkerij voor honden.

Evident is het niet, want een hond mag lang niet alles eten. “Het deeg maak ik van eieren en een speciaal meel geschikt voor honden”, zegt Dekkers. “Om kleur te brengen, spuit ik toefjes van rode bieten- en wortelpuree. Het is een goed alternatief voor slagroom en ideaal om de taart mee te versieren. Ook zoete aardappel gebruik ik vaak.”

Een gepersonaliseerde taart koop je vanaf 15 euro. Twee hondendonuts heb je voor 5 euro en een zakje havermoutkoekjes voor 4 euro. Bestellen kan via de website milocakes.be.

Football news:

Sociedad coach op de loting met Real Madrid: als we met 2-0 hadden gescoord, was alles anders geweest. Eerlijk resultaat
Alleen Raul en Casillas waren jonger dan Vinicius toen ze speelden hun 100e wedstrijd voor Real Madrid
Zidane op de loting met Sociedad: we verloren twee punten. We hadden duidelijke momenten in de eerste helft
Wolverhampton verdediger Kilman is klaar om te spelen voor het Oekraïense nationale team. Eerder werd gemeld dat hij kan kiezen Rusland
Pochettino op de nieuwe remontade met Barca: in het voetbal is zelfs het ondenkbare mogelijk, maar we zijn positief
Real Madrid brak een 5-game winning streak met een gelijkspel met Sociedad
Neymar zal waarschijnlijk de wedstrijd van Barcelona missen. PSG wil geen risico nemen