Belgium

Vermijd E17 en omgeving, twee ongelukken en minstens anderhalf uur aanschuiven richting Gent

Het gaat als sinds 6.30 uur bijzonder moeizaam op de E17. Door een ongeval met vrachtwagens ter hoogte van Beervelde in de richting van Gent is de weg volledig versperd. In de staart van die file is rond 7.30 uur opnieuw een ongeval gebeurd ter hoogte van Lokeren. Daar werd de weg ook volledig afgesloten, lokale wegen slibben dicht.

Vermijd E17 en omgeving, twee ongelukken en minstens anderhalf uur aanschuiven richting Gent
Foto: aft

Er werd voor zware verkeershinder verwittigd op de E17 vanwege werkzaamheden. In de richting naar Gent wordt het asfalt vernieuwd. Van Destelbergen tot het Viaduct zijn twee rijstroken afgesloten. In de andere richting naar Antwerpen moet het verkeer over versmalde rijstroken. In het vertraagd verkeer is maandagochtend rond 6.30 uur al een ongeval gebeurd met vrachtwagens. Er vielen twee gewonden, maar niemand verkeert in levensgevaar. De volledige weg is daar momenteel versperd. Volgens het verkeerscentrum kan het tot 2 uur duren om het ongeval af te handelen.

In de staart van die file is er ter hoogte van Lokeren nog een ongeluk gebeurd. Daar waren eerst drie rijstroken versperd maar de politie besloot uiteindelijk de weg volledig af te sluiten. Bestuurders moeten er af in Lokeren, waar de lokale wegen ondertussen ook dichtslibben. Wie kan , moet de omgeving absoluut vermijden.

Van Antwerpen naar Gent rij je beter via Brussel of de E34. Naar de kust rij je ook beter via E34 en de A11. Van Hasselt naar Gent rij je beter via Brussel.

Football news:

Barcelona voor 4,5 miljoen euro zal 70% van de rechten op 19-jarige forward Sao Paulo Maya kopen
Martin Ødegaard: Sociedad wil meedoen aan de Champions League is een droom. Het is moeilijk om tegen Real Madrid en Barca te vechten, maar we kunnen tegen de rest vechten
Newcastle FC is een Engelse voetbalclub uit Longstaff. Zijn salaris zal met meer dan 30 keer stijgen
Milan defender Duarte raakte gewond. Dit is de tweede blessure in de club na het hervatten van de training
Lyon kocht Toko-Ekambi van Villarreal voor 11,5 miljoen euro
Porto coach: wedstrijden zonder fans zijn als salade zonder dressing. Zonder azijn, olie en zout – niet hetzelfde
Newcastle defender Yedlin: wij eisen niet dat het leven van zwarten belangrijker is dan het leven van blanken. Om als gelijken behandeld te worden