Belgium

Veel Duitse interesse, maar Hendrik Van Crombrugge wil bij Anderlecht blijven

Hendrik Van Crombrugge (26) is hot in Duitsland. Nadat eerder Schalke 04 en FC Köln al hun licht opstaken bij de entourage van de Anderlecht-doelman, is Hertha BSC de derde club uit de Bundesliga die interesse toont.

Hertha is op zoek naar een opvolger voor de Noor Rune Jarstein (35) en Van Crombrugge is één van de mogelijke pistes. De interesse van Köln en Hertha zou op dit moment wel concreter zijn dan die van Schalke. Die Königsblauen lieten al een tijdje niets meer van zich horen.

Zelf droomt Van Crombrugge van een toekomst in de Bundesliga maar veel haast lijkt hij niet te hebben. In de Franstalige podcast 'Studio Str2el' zei de doelman dat het 'zeer waarschijnlijk' is dat hij ook volgend seizoen nog bij Anderlecht speelt. "Wel of geen Europees voetbal is in die keuze geen factor", voegde hij eraan toe. Anderlecht wil zijn sterkhouder het liefst houden en overweegt een verbeterd contract aan te bieden, zeker nu ook Thomas Didillon aangaf dat hij liefst bij huurclub Genk blijft.

Blunderkeeper Loris Karius?

Alleen bij een niet te weigeren miljoenenbod is RSCA geneigd om Van Crombrugge te laten gaan om de kas te spijzen. Als de nummer 1 toch vertrekt wordt blunderkeeper Loris Karius (Liverpool) genoemd als kanshebber om hem op te volgen. Al is die laatste piste verre van concreet. (thst)

Football news:

Berbatov over Manchester United in de top 4: zeer grote kansen. Drie punten naar Chelsea is niets
We zullen de operatie maandag uitvoeren-de wedstrijd is in het weekend. Burgos stopte met football voor een rockband, werd een topcoach op Letico, en nu gaat hij weg
De UEFA heeft Trabzonspor een jaar geschorst wegens problemen met het FFP
Er is één coronavirus geval in Tottenham. De Premier League heeft op 1 en 2 juni 1997 1.197 tests uitgevoerd
Juventus tegen Attetico Madrid. Kijk naar een geweldige wedstrijd van de Champions League van het 2019/20 seizoen
Chelsea Versus West Ham. Kijk naar de prachtige wedstrijd van Ronde 14 van het 2019/20 Premier League seizoen
Coach van Bayer Daum: Havertz heeft de elegantie van Zidane en er zijn geen grenzen