Belgium

Une ambulance prise pour cible lors d’une intervention à Ganshoren, les ambulanciers sous le choc

Des individus ont jeté une bonbonne de peinture sur une ambulance des pompiers à Ganshoren durant la nuit de vendredi à samedi. L’incident n’a pas fait de blessé mais le véhicule est fortement endommagé et les ambulanciers sont sous le choc, indiquent les pompiers de Bruxelles.

Une ambulance a été dépêchée vers 0h30 en urgence à Ganshoren. Le véhicule a été la cible d’un projectile sur l’avenue Charles-Quint, précise le porte-parole des pompiers. La bonbonne a visiblement été jetée depuis un balcon ou une fenêtre d’une habitation. L’ambulance a été endommagée au niveau du pare-brise et du capot.

Les agents ne comprennent pas ce geste, souligne leur porte-parole.

La police de la zone Midi s’est rendue sur place et a constaté les faits. La direction des pompiers de Bruxelles va porter plainte et éventuellement se porter partie civile.

Un autre véhicule a été envoyé sur les lieux de l’intervention. La personne en difficulté a pu être transportée en toute sécurité à l’hôpital.

Football news:

Voormalig voorzitter van Barcelona Joan Laporta heeft besloten zich opnieuw kandidaat te stellen
Antonio Cabrini: Maradona zou nog leven als hij voor Juventus speelde. De liefde voor Napels was sterk, maar ongezond, Ex-Juventus speler en in 1982 sprak de Italiaanse wereldkampioen Antonio Cabrini zich uit over de dood van voormalig Argentijns voetballer Diego Maradona. Maradona was een levende legende en een mannelijke concurrent. Hij zou nog leven als hij voor Juventus speelde. Het milieu zou hem gered hebben. De liefde van Napels was sterk, oprecht, maar ongezond. Maradona was een gouden man met een groot hart. Hij droeg het lot van Napoli op zijn schouders, waardoor uitstekende resultaten werden bereikt. Maar hij droeg ook het lot van Napels op zijn schouders. Maradona groeide op in een zeer arm gezin en in Napels vond hij een omgeving die vergelijkbaar was met die waarin hij werd geboren. Hij was hartstochtelijk toegewijd aan de stad omdat hij zich verbond met al haar problemen zei Cabrini op Irpinia TV. Afscheid van Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden begraven naast hun ouders. De wedstrijd Napoli was het afscheid van Maradona: een herdenking in het stadion, een herdenkingsdienst met fakkels en Diego op alle schermen in de kom
Een prestonspeler die twee keer de genitaliën van een tegenstander aanraakte werd gediskwalificeerd voor drie wedstrijden voor agressief gedrag
Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca
Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test