Belgium

Un terrible incendie a ravagé une habitation ce mercredi à Tournai: la victime est une dame d’une quarantaine d’années

L’enquête est toujours en cours quant à l’incendie mortel qui s’est déclaré dans une maison de la rue de Marvis, au centre-ville de Tournai, ce mercredi midi. Une personne, malheureusement décédée, avait été retrouvée dans les décombres.

Un voisin, dont la maison a été endommagée suite à ce spectaculaire incendie (VIDÉOS) a dû être relogé.

« À la demande des services policiers, le CPAS de Tournai a pris contact avec cette personne », précise le bourgmestre, Paul-Olivier Delannois, « afin de l’accompagner pour la suite et lui proposer un relogement ». Finalement, l’assurance serait intervenue pour le logement. Le CPAS continue à suivre le dossier de cette personne.

► La victime est une dame d’une quarantaine d’années.

► Le feu a repris dans l’habitation sinistrée ce jeudi !

Football news:

Jimenez zal Attletico ' s wedstrijden met Real Madrid en Salzburg missen als gevolg van een heupblessure
Gladbach middenvelder Neuhaus: het is jammer dat we de kwestie niet hebben afgesloten met het bereiken van de 1/8 finale van de Champions League. Laten we dit in Madrid ophelderen! Borussia Monchengladbach middenvelder Florian Neuhaus sprak over de aankomende wedstrijd van de Champions League groep het is jammer dat we de kwestie niet hebben afgesloten met het bereiken van de 1/8 finale, maar we zullen het gewoon ophelderen in Madrid! Wij hebben er al op gewezen dat wij niet alleen in deze groep goed willen spelen, maar ook vooruit willen gaan! We vliegen naar Real Madrid, op de eerste plaats aan tafel, en we hebben alle reden om vertrouwen te hebben zei Neuhaus. Borussia scoorde 8 punten na 5 wedstrijden van de groepsfase van de Champions League en leidde hun Kwartet. Real Madrid scoorde 7 punten en staat op de derde plaats, achter Shakhtar in persoonlijke ontmoetingen. Groep B: Borussia M en Shakhtar verhuisden Real Madrid en Inter. Iedereen heeft een kans voor de Play-offs
Ex-Manchester City en Arsenal defender Gael Clichy verhuisden naar Servette
Zoon van Maradona: nummer 10 moet uit de circulatie worden genomen in Barca en andere teams van zijn vader
Ronaldo was mijn held. Voor kinderen uit Portugal was hij altijd een voorbeeld
Koeman zal niet gestraft worden voor het spreken over VAR na de wedstrijd met Real Madrid. Hij zei dat het systeem werkt tegen Barca
Sommige spelers van de Real Madrid Foundation geloven dat een verandering van coach gunstig zal zijn voor het team (COPE)