Belgium

Un homme agressé avec un hachoir au parc Louise-Marie à Namur

Les faits se sont produits vers 00h45. L’homme a été blessé au visage et au bras. C’est lui-même qui a appelé la police avant d’être conduit à l’hôpital, qu’il a déjà pu quitter.

Un seul auteur serait en cause. Il est toujours recherché à l’heure actuelle. La raison exacte de l’agression reste, par ailleurs, inconnue à ce stade.

L’enquête se poursuit. Le parquet indique espérer que les images des caméras de surveillance permettront d’éclaircir la situation.

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet