Belgium

UITSLAG URBAN CROSS KORTRIJK. Eli Iserbyt wint na late uitval, Wout van Aert bij terugkeer in veldrijden meteen derde

Eli Iserbyt (Pauwels Sauzen-Bingoal) heeft de Urban Cross in Kortrijk gewonnen, de tweede manche van de X²O Badkamers Trofee. Michael Vanthournhout reed meer dan de helft van de cross alleen aan de leiding, maar werd teruggeslagen door een lekke band. Iserbyt reed uiteindelijk in de voorlaatste ronde weg van Lars van der Haar en Wout van Aert, die bij zijn terugkeer in het veldrijden meteen derde werd.

Het was Thijs Aerts die als eerste het veld indook. Wout van Aert, gestart vanop de tweede rij, vertrok niet bijster goed en draaide pas als veertiende het veld in. Nadat Eli Iserbyt in de tweede ronde als eerste het gashendel opendraaide, was het even de later de beurt aan Michael Vanthourenhout, zijn ploegmaat bij Pauwels Sauzen-Bingoal. Ondertussen moest Toon Aerts de materiaalpost binnen na een lekke band.

Vooraan reed Vanthourenhout stevig door. De West-Vlaming had bij het ingaan van de vierde ronde al een voorsprong van zo’n twintig seconden bij elkaar gereden. Wout van Aert had intussen postgevat in een achtervolgend groepje, met ook nog Eli Iserbyt, Lars van der Haar en Corné van Kessel. In de achtergrond had Toon Aerts met onder meer Laurens Sweeck alle moeite om aan te sluiten bij Van Aert en co. Omdat Aerts allemaal renners met een ploegmaat voorin in zijn wiel had, moest de kopman van Telenet-Baloise Lions al het werk alleen opknappen.

UITSLAG URBAN CROSS KORTRIJK. Eli Iserbyt wint na late uitval, Wout van Aert bij terugkeer in veldrijden meteen derde
Foto: Photo News

Lekke band Vanthourenhout

Na twee derde koers stak Wout van Aert zijn neus voor het eerst aan het venster. De kersverse Flandrien trok even door in de achtervolging op Vanthourenhout, die steeds verder wegreed. Van Kessel moest er hierna onmiddellijk af. Zelfs Iserbyt moest zich dubbel plooien om in het wiel van Van Aert te blijven. Toon Aerts, die bijna aansluiting had gevonden, zag tot zijn grote frustratie de groep weer verder wegrijden.

Helemaal vooraan de koers reed Michael Vanthourenthout intussen rond met een lekke band. Dat zorgde ervoor dat de West-Vlaming in de op twee na laatste ronde genadeloos werd ingehaald door Van Aert, Iserbyt en Van der Haar. Dit trio zou strijden om de zege.

In ronde acht plaatste Iserbyt de beslissende move. Hij sprong weg van zijn twee medevluchters en had bij het ingaan van de laatste ronde zes seconden voorsprong. Na pech van Wout van Aert was Iserbyt zegezeker. Hij wint na de Koppenbergcross nu ook de tweede manche van de X²O Badkamers Trofee. Lars van der Haar werd uiteindelijk tweede omdat Van Aert nog te maken kreeg met pech. Iserbyt heeft in het klassement nu 1’20” voorsprong op Van der Haar. Toon Aerts staat na een mindere dag - mede door pech - derde.

UITSLAG URBAN CROSS KORTRIJK. Eli Iserbyt wint na late uitval, Wout van Aert bij terugkeer in veldrijden meteen derde
Foto: Photo News

Uitslag:

1. Eli Iserbyt

2. Lars van der Haar

3. Wout van Aert

4. Michael Vanthourenhout

5. Quinten Hermans

6. Ryan Kamp

7. Corné van Kessel

8. Toon Aerts

9. Laurens Sweeck

10. Niels Vandeputte

Football news:

Mikel Arteta: Ozil heeft veel gedaan voor Arsenal, maar Ik wil het team in een andere richting sturen
Gladbach forward Embolo ontsnapte van een illegale partij via een raam naar het dak en verborg zich in een nabijgelegen appartement.De politie meldde details over een illegale partij die werd bijgewoond door Borussia Monchengladbach striker Breel Embolo. In een van de restaurants in Essen, die gesloten moest worden, verzamelden 23 mensen zich, Embol was onder hen. Volgens de politie ontsnapte de 23-jarige speler na de aankomst van de politie uit het restaurant via het raam naar het dak, van waar hij in het raam van een naburig appartement klom. De politie brak de deur van het appartement in en vond Embolo daar. Hij was alleen in de kamer. Daarom nemen we aan dat de persoon die ontsnapte Embolo was zei een politiewoordvoerder. Embolo werd uitgesloten van Borussia ' s bod voor de wedstrijd van de 17de Ronde van de Bundesliga tegen Werder (1-0). De club merkte op dat de beslissing werd genomen door het feit dat de speler het anti-coronavirus protocol schond
Simeone verandert Attico: hij speelt een hybride plan, geeft spelers meer vrijheid en gelooft in Suarez. De titel van de league is al lange tijd niet meer zo dicht bij elkaar gelegen.Attletico staat voor het eerst in vijf jaar stevig aan de leiding in La Liga. Real Madrid ligt maar vier punten achter, maar Simeone ' s kant heeft nog twee wedstrijden over. In potentieAttico draagt de buren maar liefst 10 punten - zo ' n reserve was zelfs niet in het kampioenschap seizoen. Vergelijkingen zijn logisch, maar deze Letico verschilt aanzienlijk van het team-2013/14
Villa defender doet mee aan Man City 's eerste doel: Ik heb nog nooit van zo' n regel gehoord. Nonsens
Pogba op 2:1 met Fulham: Ik zal altijd blij zijn met overwinningen en uitgangen op het veld
Sommige spelers van Real Madrid zeiden dat Zidane hen al 2-3 maanden niet gesproken heeft. Marca journalist na de degradatie van Madrid uit de Cup
Perez bezocht de Juve-basis en sprak met Ronaldo (Marca)