Belgium

Twintiger sterft na val uit raam op tweede verdieping

Twintiger sterft na val uit raam op tweede verdieping

De twintiger overleed na een val uit het raam op de tweede verdieping. Foto: ssj

Asse -

Een 27-jarige man is zondagochtend vroeg overleden na een val uit een appartement in de Nerviërsstraat (N9) in Asse. Een voorbijganger merkte 's morgens vroeg rond 6.30 uur dat er een man met zware verwondingen op het voetpad lag voor een appartement op de hoek met de Kastanjelaan. De hulpdiensten werden ter plaatse gestuurd maar voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat.

Open raam

Het raam op de tweede verdieping van het appartement stond open. Alles wees erop dat het slachtoffer uit het raam gevallen was. De lokale politie verwittigde het parket Halle-Vilvoorde, dat in dezelfde straat gelegen is. Het labo en een wetsdokter werden ter plaatse gestuurd om na te gaan of er toch geen kwaad opzet in het spel was. Dat bleek niet het geval.

De man, die in het appartement woonde, is mogelijk uit het raam gesukkeld toen hij een sigaret aan het roken was. De avond voordien was er ook een feestje aan de gang in het appartement, maar het incident deed zich voor toen het feestje al afgelopen was.

Football news:

Ik zoek kaartjes voor Lisbon. Van de 10e tot de 24e. Retweet als je kunt helpen
Pep Guardiola: Gabriel is de beste speler van wedstrijden met Real Madrid
Drie helden van Lyon in de wedstrijd met Juve – onder hen de verdediger, die de fans reed in de herfst
Manchester City en Lyon ontmoeten elkaar in de 1/4 finale van de Champions League op 15 augustus in Jose Alvalade
Foto van Pep en Zizou-gewoon een cadeau voor Showsportgebruikers
Ronaldo werd zo vroeg uit de Champions League gehaald voor de eerste keer in 10 jaar, hoewel hij heel hard probeerde-in de Play-offs voor Juve, alleen hij scoort
Juventus passeren is een prestatie. De meest aangename nederlaag in mijn carrière