logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Belgium

Thuis koken met De Troubadour: chef stoomt voor kerst en nieuw 1.200 menu’s klaar

Berchem -

Stel: je neemt de kwaliteit van je lievelingsrestaurant mee naar je eigen keuken. Je bereidt er relaxed, het glaasje wijn in de hand, een vijfgangenmenu. Bovendien hoef je niets van de tafelgesprekken te missen. Fictie? Nee, dankzij de 1.200 traiteurmenu’s van restaurant De Troubadour wordt het koken op het nakende familiefeestje kinderspel.

Terwijl je dit leest, smeren ze in restaurant De Troubadour hun kuiten in, want de komende twee weken is het er alle hens aan dek. Dan bereiden ze twee keer zeshonderd traiteurmaaltijden of evenveel vijfgangenmenu ...

Themes
ICO