Belgium

Sporting de Charleroi: 5,5M de bénéfices la saison passée

Ainsi, le Sporting hennuyer a dévoilé son bilan financier pour la saison 2019-2020 sur son site officiel ce vendredi en fin de matinée. Et, à l’image des exercices précédents, le dernier en date est très bon puisque le club est une nouvelle fois dans le vert.

Les comptes carolos présentent en effet un bénéfice de l’exercice 2019-2020 (après impôts) de 5.536.946 euros contre 3.488.383 euros au 30 juin 2019. Cela confirme la bonne et constante évolution des dernières années puisque ces bénéfices étaient de 2.769.722 euros au 30 juin 2018 et de 1.431.551 euros un an plus tôt.

Les recettes liées aux transferts sortants de plusieurs joueurs (dont évidemment Victor Osimhen) ont forcément favorisé cette belle santé bancaire, de même que l’évolution des droits télévisés des rencontres.

Football news:

Atletico leidt Real Madrid met 7 punten in La Liga en heeft een wedstrijd te missen
Liverpool wint geen 5 wedstrijden op rij in de Premier League. Het team van Klopp herhaalde de ergste reeks in 4 jaar
Liverpool ' s 68-wedstrijd ongeslagen thuis in de Premier League is afgelopen. De ongeslagen wedstrijd van de Reds op Anfield in de Premier League is afgelopen. Het was 68 wedstrijden. Het team van Jurgen Klopp heeft drie jaar en 273 dagen niet verloren in het kampioenschap. Liverpool ' s streak is de op één na langste in termen van het aantal wedstrijden zonder nederlaag thuis in de geschiedenis van het Engelse kampioenschap. Het record is van Chelsea-86 wedstrijden
Liverpool scoorde niet 4 opeenvolgende Premier League wedstrijden
Milik verhuist naar Marseille. Hij werd gefotografeerd met een shirt met het 19e nummer
Suarez scoorde 10 keer in de competitie voor de tiende keer op rij
Attletico miste een schot van Eibar Dmitrovich vanaf de strafplaats. De doelman Marko Dmitrovic, die een straf veranderde, maakte in de 12e minuut een goal-keeper Marko Dmitrovic. Hij werd de eerste keeper sinds 2011 die scoorde in La Liga. Daarna volgde hij Daniel Aranzubia op in de Deportivo. Het was ook de eerste keer sinds 2002 dat een doelpunt werd gescoord door een doelman van de penalty spot. De laatste keer dat Nacho Gonzalez, de keeper van Las Palmas op dat moment, scoorde vanaf een punt in de Spaanse top league. In de geschiedenis van La Liga slaagden slechts zes goal Keepers erin om het doel van de tegenstander te raken voor de huidige wedstrijd