Belgium

SC Charleroi – CS Bruges: Berahino double directement la marque pour les Zèbres (2-0, direct)

Le Sporting Charleroi accueille le Cercle de Bruges ce samedi à 18h30 au Mambourg, à l’occasion de la 11e journée de D1A. Après une entame tonitruante avec six succès en autant de rencontres, les Zèbres traversent une mauvaise passe, avec trois matches sans victoire consécutifs en championnat, et ils restent même sur deux défaites.

Au contraire, le Cercle tourne plutôt bien en ce moment, et reste sur deux victoires de suite, et compte bien poursuivre sa belle série sur la pelouse de Charleroi.

Le onze du Sporting Charleroi :Penneteau, Van Cleemput, Willems, Dessoleil, Kayembe, Ilaimaharitra, Morioka, Gholizadeh, Fall, Berahino, Rezaei.

Football news:

Voormalig voorzitter van Barcelona Joan Laporta heeft besloten zich opnieuw kandidaat te stellen
Antonio Cabrini: Maradona zou nog leven als hij voor Juventus speelde. De liefde voor Napels was sterk, maar ongezond, Ex-Juventus speler en in 1982 sprak de Italiaanse wereldkampioen Antonio Cabrini zich uit over de dood van voormalig Argentijns voetballer Diego Maradona. Maradona was een levende legende en een mannelijke concurrent. Hij zou nog leven als hij voor Juventus speelde. Het milieu zou hem gered hebben. De liefde van Napels was sterk, oprecht, maar ongezond. Maradona was een gouden man met een groot hart. Hij droeg het lot van Napoli op zijn schouders, waardoor uitstekende resultaten werden bereikt. Maar hij droeg ook het lot van Napels op zijn schouders. Maradona groeide op in een zeer arm gezin en in Napels vond hij een omgeving die vergelijkbaar was met die waarin hij werd geboren. Hij was hartstochtelijk toegewijd aan de stad omdat hij zich verbond met al haar problemen zei Cabrini op Irpinia TV. Afscheid van Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden begraven naast hun ouders. De wedstrijd Napoli was het afscheid van Maradona: een herdenking in het stadion, een herdenkingsdienst met fakkels en Diego op alle schermen in de kom
Een prestonspeler die twee keer de genitaliën van een tegenstander aanraakte werd gediskwalificeerd voor drie wedstrijden voor agressief gedrag
Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca
Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test