Belgium

Presidentsverkiezingen: ook Wisconsin bevestigt overwinning Biden

Joe Biden is officieel uitgeroepen tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in de Amerikaanse staat Wisconsin. Dat is de laatste strijdstaat waarin het team van huidig president Donald Trump gehoopt had de overwinning nog naar zich toe te trekken.

Afgelopen weekend bleek al dat de hertelling die Trump in Wisconsin had gevraagd hem niet de gewenste ommekeer had bezorgd. De Democraat Biden kreeg zelfs nog 132 stemmen meer dan tijdens de eerste telling. De noordelijke staat had Biden eerder al aangewezen als winnaar, nadat bleek dat hij een voorsprong van meer dan 20.000 stemmen op Trump had.

De voorzitter van de kiesraad van Wisconsin heeft de overwinning van Biden nu ook officieel bevestigd. De tien kiesmannen in de staat gaan dus definitief naar de Democraat.

Eerder op de dag had Arizona Biden al tot winnaar uitgeroepen. Andere cruciale staten als Georgia, Michigan, Pennsylvania en Nevada deden dat ook al.

Football news:

Kramaric scoorde het 74e doelpunt in de Bundesliga, waardoor Olic ' s record onder de Kroaten werd verbroken
Suarez heeft 12 doelpunten in zijn eerste 15 wedstrijden voor Attico - de beste start in La Liga voor een nieuwe club sinds Ronaldo
De 16-jarige kleine-de jongste speler in de geschiedenis van Everton
Solskjaer op 3-2 met Liverpool: Manchester United won op hun eigen voorwaarden. Het is een goed gevoel
Hames scoorde 10 (3+7) punten in Everton ' s thuiswedstrijden. Away - 0
Suarez scoorde zijn 12e doelpunt in het seizoen La Liga. Messi heeft 11
Miller op de Manchester United nederlaag: verwoest. Er is geen tweede kans in knock-out voetbal