Belgium

Politie bekogeld bij interventie in Anderlecht

In de Brusselse gemeente Anderlecht is de lokale politie in de nacht van zondag op maandag bekogeld bij een interventie. Dat meldt de politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst). Daarbij vielen geen gewonden en voorlopig zijn geen verdachten opgepakt.

De politie Brussel Zuid werd omstreeks 22.50 uur opgeroepen voor een vechtpartij in de Sergeant De Bruynestraat. Daar waren enkele tientallen personen samengetroept maar bij aankomst van de politie, gingen die uiteen. De politie bleef ter plaatse en korte tijd later dook een groep mensen op die de agenten begonnen te bekogelen met stenen en flessen.

De politie riep daarop versterking in van andere politiezones om de menigte opnieuw uiteen te drijven. Dat lukte uiteindelijk zonder verdere incidenten. Er vielen geen gewonden. Ook werden geen verdachten opgepakt, maar de politie heeft wel een onderzoek geopend.

Football news:

Ik zoek kaartjes voor Lisbon. Van de 10e tot de 24e. Retweet als je kunt helpen
Pep Guardiola: Gabriel is de beste speler van wedstrijden met Real Madrid
Drie helden van Lyon in de wedstrijd met Juve – onder hen de verdediger, die de fans reed in de herfst
Manchester City en Lyon ontmoeten elkaar in de 1/4 finale van de Champions League op 15 augustus in Jose Alvalade
Foto van Pep en Zizou-gewoon een cadeau voor Showsportgebruikers
Ronaldo werd zo vroeg uit de Champions League gehaald voor de eerste keer in 10 jaar, hoewel hij heel hard probeerde-in de Play-offs voor Juve, alleen hij scoort
Juventus passeren is een prestatie. De meest aangename nederlaag in mijn carrière