Belgium

Ondanks abrupt vertrek bij Stubru keert Vincent Byloo straks toch even terug, samen met deze andere oud-presentatoren

U miste Jan Hautekiet, Tomas De Soete en/of Luc Janssen op Studio Brussel? Dan brengt de kerstvakantie goed nieuws. Voor De tijdloze countdown worden acht oud-presentatoren nog even opgetrommeld om mee af te tellen naar De tijdloze 100.

Hautekiet startte de radiozender in 1983 mee op en was nethoofd van 1998 tot 2002. Tegenwoordig is de radiomaker met pensioen, nu maakt hij even zijn comeback voor De tijdloze countdown. Van vrijdag 27 december tot maandag 30 december, telkens van 10 tot 12 uur, tellen huidige StuBru-presentatoren Nelles de Caluwé en Kirsten Lemaire af naar De tijdloze 100 met een reeks ex-Studio Brussel-presentatoren. Samen met Hautekiet, Tomas De Soete, Vincent Byloo, Ilse Liebens, Luc Janssen, Otto-Jan Ham, Bart Peeters en Chantal Pattyn draaien ze vier dagen lang de nummers die De tijdloze niet gehaald hebben. De tijdloze zelf met Steven Lemmens en Roos Van Acker hoort u op 31 december van 10 tot 20 uur.

Football news:

Na het football keert Buffon terug naar school. Hij zat ooit in de gevangenis voor een vals diploma
Ronaldo scoorde het eerste doelpunt voor Juventus van een vrije trap. Er waren 43 pogingen
Ronaldo is de eerste in 59 jaar die 25 goals scoorde voor Juventus in de Serie A in één seizoen
Sulscher op 5:2 met Bournemouth: ik ben blij met de energie van Manchester United en de doelpunten. Het was een match voor de fans
Rashford op 5-2 met Bournemouth: Het is belangrijk om door te gaan tot het einde van het seizoen. Spannende tijd
⛔ Dit is de Eerste Liga van Armenië werd gestopt vanwege dogovornjakah. Verboden 5 clubs en 58 personen (45-voor het leven)
Greenwood scoorde 15 doelpunten in een seizoen en werd de jongste Manchester United speler met een dergelijk resultaat in 37 jaar