Belgium

Niels Destadsbader brengt ‘Kampioenen’-single uit

Niels Destadsbader brengt ‘Kampioenen’-single uit

Niels Destadsbader zal een single overhouden aan ‘Viva Boma!’. Foto: VTM

Als Ronaldinho speelt Niels Destadsbader niet alleen een centrale rol in de nieuwe FC De Kampioenen-film, hij zal er ook een nieuwe single aan overhouden. De ballade die hij op het eind van Viva Boma! zingt, zal uitkomen op single. Dat geldt overigens ook voor het carnavalslied van Carmen Waterslaeghers.

Los van de filmmuziek van Steve Willaert (58) – de componist van talloze soundtracks en de muziek van de musical 40-45 – zal de vierde Kampioenenfilm, Viva Boma!, ook twee aparte nummers bevatten. “Het is de bedoeling ze allebei op single uit te brengen”, zegt regisseur Jan Verheyen (56). In eerste instantie gaat het om een liedje dat Niels Destadsbader (30) tijdens de eindgeneriek zingt. “De titel mag ik nog niet verklappen omdat ik daarmee de afloop van het verhaal weggeef”, zegt Verheyen. “Wel kan ik vertellen dat het een ballade wordt, geschreven en gecomponeerd door Niels en Miguel Wiels.”

Ook het carnavalslied dat Loes Van den Heuvel (62) als haar personage van Carmen Waterslaeghers in de film zingt, wordt een single. De oorwurm, van de hand van zanger-componist Udo, heet net zoals de film Viva Boma!. Het liedje was al even tijdens de opnames van de film in de carnavalsstoet van Aalst te horen, maar de kans is reëel dat het ook dé meestamper van carnaval 2020 wordt. “De film komt op 18 december uit en normaal gesproken loopt hij tegen carnaval nog in de zalen. Wellicht zal tegen die tijd de carnavalssingle worden gelanceerd”, zegt Verheyen.

Intussen zit de film in zijn laatste afwerkingsfase en wordt er gewerkt aan de eerste teaser. “Die wordt eind juni, begin juli gelanceerd.”

Football news:

Ocampos op Messi: je ziet hem als een God, maar hij is echt. Leo helpt de spelers
Solskjaer op het martial-Rashford-Greenwood trio: niets nieuws voor Manchester United. Herinner je je Ronaldo, Rooney en Tevez?
Josep Bartomeu: Barcelona heeft La Liga 8 keer gewonnen in 11 jaar. Historische prestatie
Lineker over de CAS beslissing over Manchester City: Het is moeilijk om te weten wat er zal gebeuren met de FFP regels na dit
Holand ' s drukke vakanties: eerst heb ik bomen gezaagd met mijn vader, toen had ik ruzie met een bewaker in een nachtclub
Tebas over de deelname van Manchester City aan Europese vergelijkende onderzoeken: CAS voldoet niet aan de arbitragecriteria
Bartomeu O VAR in La Liga: een aantal beslissingen werden genomen ten gunste van een van onze rivalen