Belgium

Lore Boonen wordt verliesconsulente: “Verdriet zal altijd in mij zitten”

Lore Boonen wordt verliesconsulente: “Verdriet zal altijd in mij zitten”

Foto: Peter Malaise / pma

Lore Van de Weyer (36), beter bekend als mevrouw Tom Boonen, wordt ‘perinataal verliesconsulente’. De mama van de tweeling Jacqueline en Valentine (5) moest in het verleden zelf twee miskramen verwerken en wil nu andere toekomstige ouders bijstaan in hun rouwproces. “Ik zal niet meehuilen, maar ik voel wel nog verdriet”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Concreet zal Lore ouders, die een kindje verloren hebben in de buik of bij de geboorte, professionele hulp aan bieden. “Ik zal hen helpen bij het rouwen”, zegt ze. “Ook zal ik hun middelen aanreiken om met hun verlies om te gaan.” En daarvoor moet je sterk zijn. “Ik ben er nu pas klaar voor om iets te doen met de dingen uit het verleden. Ik zal niet meehuilen met de ouders die ik begeleid maar het verdriet zit wel nog altijd in mij. Dat zal altijd zo zijn.”

Als alles goed verloopt, legt Lore op 10 juni haar examens af.

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet