Belgium

Ligue des Champions: Pep Guardiola calme le jeu après le gros coup de gueule de Sergio Conceiçao

Pep Guardiola a calmé le jeu, après avoir été attaqué par Sergio Conceiçao en conférence de presse suite à la rencontre entre Manchester City et Porto ce mercredi, en Ligue des Champions.

« Ce n’est pas ce que nous voulions, que cela soit désagréable. Sérgio Conceição le pense. Peut-être qu’il a raison, a déclaré l’Espagnol vendredi. Je ne pense pas que ce soit le cas. Honnêtement, cela ne me semble pas être le cas. Je suis satisfait de la façon dont nous nous sommes comportés de la première à la dernière minute, mais s’il pense que c’était le cas, très bien, peut-être qu’il a raison. Nous verrons », a déclaré le coach de Manchester City dans des propos relayés par RMC Sport.

« Il a parlé de notre pays avec des mots pas très beaux », avait lancé le coach de Porto. « J’ai beaucoup à apprendre de Pep Guardiola, de la façon avec laquelle il fait pression sur les arbitres, parle aux joueurs adverses. C’est un exemple fantastique. Je dois apprendre cela. Nous étions des anges à côté », avait-il ensuite ironisé.

Football news:

Tottenham ' s Vinicius is de Europa League speler van de week. Hij scoorde 2+1 in de wedstrijd tegen Ludogorets
Voormalig voorzitter van Barcelona Joan Laporta heeft besloten zich opnieuw kandidaat te stellen
Antonio Cabrini: Maradona zou nog leven als hij voor Juventus speelde. De liefde voor Napels was sterk, maar ongezond, Ex-Juventus speler en in 1982 sprak de Italiaanse wereldkampioen Antonio Cabrini zich uit over de dood van voormalig Argentijns voetballer Diego Maradona. Maradona was een levende legende en een mannelijke concurrent. Hij zou nog leven als hij voor Juventus speelde. Het milieu zou hem gered hebben. De liefde van Napels was sterk, oprecht, maar ongezond. Maradona was een gouden man met een groot hart. Hij droeg het lot van Napoli op zijn schouders, waardoor uitstekende resultaten werden bereikt. Maar hij droeg ook het lot van Napels op zijn schouders. Maradona groeide op in een zeer arm gezin en in Napels vond hij een omgeving die vergelijkbaar was met die waarin hij werd geboren. Hij was hartstochtelijk toegewijd aan de stad omdat hij zich verbond met al haar problemen zei Cabrini op Irpinia TV. Afscheid van Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden begraven naast hun ouders. De wedstrijd Napoli was het afscheid van Maradona: een herdenking in het stadion, een herdenkingsdienst met fakkels en Diego op alle schermen in de kom
Een prestonspeler die twee keer de genitaliën van een tegenstander aanraakte werd gediskwalificeerd voor drie wedstrijden voor agressief gedrag
Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca