Belgium

Lierse Kempenzonen stelt Tom Van Imschoot aan als nieuwe hoofdcoach

Lier -

Lierse Kempenzonen heeft zaterdag zijn nieuwe coach voorgesteld. De bijna veertigjarige Tom Van Imschoot ondertekende op het Lisp een contract voor twee seizoenen. De fusieclub werd het voorbije seizoen, dat vrijdag door de voetbalbond werd beëindigd omwille van het coronavirus, dertiende in de eerste amateurdivisie en kon zich zo maar net redden.

“De keuze voor Lierse was snel gemaakt”, liet Van Imschoot weten in een eerste reactie. “Lierse is in mijn ogen een gigantisch mooie club, een slapende reus die ik mee wil helpen wakker maken. Na dit huidige seizoen moeten we heel nederig zijn en hard werken.”

Van Imschoot was als speler op het hoogste niveau actief bij STVV, Westerlo, Bergen en Oostende. Als coach deed hij ervaring op in 1B bij Lommel. Vorige zomer trok hij als T2 van Felice Mazzu naar Racing Genk, maar daar werden ze samen in november ontslagen.

Football news:

Maradona verlengde zijn contract met Himnasia tot eind 2021
Berbatov over Manchester United in de top 4: zeer grote kansen. Drie punten naar Chelsea is niets
We zullen de operatie maandag uitvoeren-de wedstrijd is in het weekend. Burgos stopte met football voor een rockband, werd een topcoach op Letico, en nu gaat hij weg
De UEFA heeft Trabzonspor een jaar geschorst wegens problemen met het FFP
Er is één coronavirus geval in Tottenham. De Premier League heeft op 1 en 2 juni 1997 1.197 tests uitgevoerd
Juventus tegen Attetico Madrid. Kijk naar een geweldige wedstrijd van de Champions League van het 2019/20 seizoen
Chelsea Versus West Ham. Kijk naar de prachtige wedstrijd van Ronde 14 van het 2019/20 Premier League seizoen