Belgium

Lidwina, jeune maman de deux enfants, a perdu la vie en cyclomoteur sur le R3 à Forchies-la-Marche

Ce dimanche, à 00h49, la police de la route est intervenue pour un accident sur le R3, à hauteur de la borne kilométrique 24.6, à Forchies-la-Marche (Fontaine-l’Évêque).

Un cyclomoteur circulait en direction de Gouy-lez-Piétons, quand une automobiliste, qui ne l’avait pas vu, l’a percuté. La passagère de la mobylette, Lidwina (photo), est décédée. Le conducteur, son compagnon selon une source proche de la victime, a été emmené en milieu hospitalier.

Les circonstances de l’accident sont difficiles à accepter pour la famille de Lidwina.

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet