Belgium

Lichaam van vermiste veertiger gevonden in Samber

Het levenloze lichaam dat woensdagnamiddag in de Samber in Montignies-sur-Sambre werd aangetroffen, is wel degelijk dat van Shujaat Yawary. De veertigjarige man was sinds 26 december vermist, samen met zijn vrouw. Het lichaam lag al enkele dagen in het water.

De brandweer van Marcinelle haalde woensdagmiddag het levenloze lichaam van een man uit de Samber, ter hoogte van de voormalige Solvayfabriek in Montignies-sur-Sambre (Charleroi). Het was een arbeider die van het werk kwam die de hulpdiensten verwittigde.

De autopsie donderdag leidde tot de identificatie. Het betreft Shujaat Yawary (40) die samen met zijn vrouw Kauhsar Hussain (38) sinds donderdag 26 december spoorloos was. Het koppel had hun woning in Carnières verlaten tussen middernacht en 6 uur ‘s ochtends. De zes kinderen werden er achtergelaten.

Enkele uren later werd hun achtergelaten voertuig teruggevonden op een verlaten industriële site in Charleroi. Daar werden bloedsporen ontdekt. Afgelopen maandag werd een opsporingsbericht verspreid naar het koppel van Afghaanse origine.

Het parket van Charleroi wil voorlopig niet verder communiceren over het dossier. De moeder van de zes kinderen, Kauhsar Hussain, is nog steeds onvindbaar. 

Eerder werd gespeculeerd dat het koppel de dagen voor de verdwijning veelvuldig ruzie had. 

Football news:

Thomas Tuchel:als beide benen intact waren, had je mijn 40 meter sprint kunnen zien
PSG redde Tuchel ' s huisdier: Choupo-moting kreeg iedereen gratis, slaagde er niet in om vanaf een centimeter te scoren, en trok Paris nu naar de halve finale van de Champions League
Gian Piero Gasperini: het ergste is dat we zo dichtbij waren. Ik kan alleen de jongens bedanken
Neymar was de speler van de wedstrijd Atalanta-PSG. Hij assisteerde
ПС PSG leed door de hele kwartfinale en draaide het om in 149 seconden. De Italiaanse vloek opgeheven en zo ver gegaan in de Champions League voor de eerste keer in 25 jaar
ПС PSG ' s pijn werd omgezet in geluk: in drie minuten, de lijdende sterren veranderden in het vieren van koningen
De club uit Italië wint de Champions League niet voor het 10de jaar op rij. Dit is een anti-record