Belgium

Lichaam van vermiste vader van zes kinderen gevonden in de Samber, vrouw nog spoorloos

Er is woensdagnamiddag ter hoogte van Montignies-sur-Sambre een lichaam uit de Samber gehaald. Ondertussen heeft een politiebron aan onze redactie bevestigd dat het gaat om Shujaat Yawary, de 40-jarige man van Afghaanse origine die al vermist was sinds 26 december van vorig jaar. Zijn vrouw Kauhsar Hussain (38), met wie hij zes kinderen had, is nog altijd spoorloos.

De federale politie verspreidde maandag een opsporingsbericht over het koppel met zes kinderen. De kans dat het koppel nog leefde, werd toen al als uiterst klein beschouwd. Er zou sprake zijn van kwaad opzet. Gevreesd wordt dat de vader van zes op 26 december 2019 eerst zijn vrouw om het leven heeft gebracht en nadien zelf uit het leven is gestapt. De man zou al een tijdje een verwarde indruk hebben gemaakt.

Een onderzoeksrechter in Charleroi voert intussen officieel een moordonderzoek. Hun zes kinderen worden intussen opgevangen door familie en vrienden.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Football news:

Milan is geïnteresseerd in Torreira. Arsenal is klaar om de middenvelder te verkopen
Mensen hebben geen idee wat er echt aan de hand is met een van de beste spelers van onze tijd
Lionel Messi: Aduriz zal gemist worden door iedereen in La Liga. Hij is een bommenrichter
Shakespeare werd assistent coach in Aston Villa
In Engeland kan het stadion gesloten worden voor toeschouwers voor racisme. Spelers zullen worden gediskwalificeerd voor 6-12 wedstrijden voor discriminatie
Hans-Dieter flick: ik begrijp het als Tiago in de Premier League wil spelen
Ik dacht niet dat de match met Napoli mijn laatste leider van Barca kon zijn