Belgium

Lichaam van man die samen met zijn vrouw 6 kinderen achterliet, gevonden in Samber

In de nacht van 26 op 27 december kreeg de politie kreeg een oproep binnen met de melding dat er een ruzie aan de gang was op de verlaten site van Interbéton in Charleroi, zo'n 20 kilometer van de woonplaats van het koppel. Toen de politie arriveerde, was er niemand meer aanwezig. Er werd enkel een witte bestelwagen met draaiende motor aangetroffen. Naast de auto lag een vrouwenschoen.  

Na onderzoek kwam de politie erachter dat de auto toebehoorde aan Shujaat Yawary (40) en Kauhsar Hussain (38), een Belgisch koppel met Afghaanse roots. Zij werden voor het laatst gezien rond 4 uur door hun 16-jarige dochter. Nadien hadden de twee hun huis in Henegouwen verlaten. Hun zes kinderen lieten ze thuis achter. 

Het lichaam van de vader is nu gevonden in de Samber, in Montignies-sur-Sambre. Dat gebeurde volgens het parket van Charleroi gisteren al in de namiddag. Zijn lichaam lag al enkele dagen in het water. De vrouw is nog steeds spoorloos.

Football news:

Thomas Tuchel:als beide benen intact waren, had je mijn 40 meter sprint kunnen zien
PSG redde Tuchel ' s huisdier: Choupo-moting kreeg iedereen gratis, slaagde er niet in om vanaf een centimeter te scoren, en trok Paris nu naar de halve finale van de Champions League
Gian Piero Gasperini: het ergste is dat we zo dichtbij waren. Ik kan alleen de jongens bedanken
Neymar was de speler van de wedstrijd Atalanta-PSG. Hij assisteerde
ПС PSG leed door de hele kwartfinale en draaide het om in 149 seconden. De Italiaanse vloek opgeheven en zo ver gegaan in de Champions League voor de eerste keer in 25 jaar
ПС PSG ' s pijn werd omgezet in geluk: in drie minuten, de lijdende sterren veranderden in het vieren van koningen
De club uit Italië wint de Champions League niet voor het 10de jaar op rij. Dit is een anti-record