Belgium

La douane a démantelé une fabrique illégale de cigarettes à Molenbeek-Saint-Jean

Les douaniers ont saisi 170.760 cigarettes de la marque Marlboro et 11,5 tonnes de tabac coupé. Le montant des accises et de la TVA éludé pour les cigarettes et le tabac s’élève à 2,2 millions d’euros.

Une ligne de production complète et une ligne d’emballage ont été trouvées sur les lieux. Les agents de la douane ont également notifié la présence d’emballages vides, de papier à cigarettes, de papier argenté et de filtres.

Cette action a été menée en collaboration avec les douanes polonaises (le service « Mazovian Customs and Tax Control Office » de Varsovie) dans le cadre du programme de coopération européenne « EMPACT – Priorité ACCISES » et du plan d’action spécifique (OA 2.3) dédié à la fabrication illégale de produits du tabac.

En Belgique, trois sites de production illégale de cigarettes et quatre sites de production illégale de tabac pour pipes à eau ont déjà été démantelés depuis le début de cette année. Un site de coupe de tabac et six entrepôts ont de plus été découverts.

Football news:

Tottenham ' s Vinicius is de Europa League speler van de week. Hij scoorde 2+1 in de wedstrijd tegen Ludogorets
Voormalig voorzitter van Barcelona Joan Laporta heeft besloten zich opnieuw kandidaat te stellen
Antonio Cabrini: Maradona zou nog leven als hij voor Juventus speelde. De liefde voor Napels was sterk, maar ongezond, Ex-Juventus speler en in 1982 sprak de Italiaanse wereldkampioen Antonio Cabrini zich uit over de dood van voormalig Argentijns voetballer Diego Maradona. Maradona was een levende legende en een mannelijke concurrent. Hij zou nog leven als hij voor Juventus speelde. Het milieu zou hem gered hebben. De liefde van Napels was sterk, oprecht, maar ongezond. Maradona was een gouden man met een groot hart. Hij droeg het lot van Napoli op zijn schouders, waardoor uitstekende resultaten werden bereikt. Maar hij droeg ook het lot van Napels op zijn schouders. Maradona groeide op in een zeer arm gezin en in Napels vond hij een omgeving die vergelijkbaar was met die waarin hij werd geboren. Hij was hartstochtelijk toegewijd aan de stad omdat hij zich verbond met al haar problemen zei Cabrini op Irpinia TV. Afscheid van Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden begraven naast hun ouders. De wedstrijd Napoli was het afscheid van Maradona: een herdenking in het stadion, een herdenkingsdienst met fakkels en Diego op alle schermen in de kom
Een prestonspeler die twee keer de genitaliën van een tegenstander aanraakte werd gediskwalificeerd voor drie wedstrijden voor agressief gedrag
Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca