Belgium

L’incendie d’une habitation fait trois morts à Barcelone

L’incendie a été signalé à 6H00 dans le quartier de Barceloneta de la métropole du nord-est de l’Espagne, tuant trois hommes « de nationalité pakistanaise », a indiqué la police de la région Catalogne à l’AFP.

L’incident s’est produit « dans le sous-sol où ils habitaient » et a fait quatre blessés dont un grave, a précisé la mairie de Barcelone dans un communiqué.

Les causes de l’incendie, maîtrisé dans la matinée, restent inconnues. Une enquête a été ouverte par la police régionale de Catalogne.

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet