Belgium

Koppel dood aangetroffen aan graf op kerkhof van Aalst

  ©  gianni barbieux

Op het kerkhof in Aalst werden vanochtend de lichamen gevonden, bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. De lichamen van een ouder echtpaar zouden teruggevonden zijn aan een graf. “We zijn getroffen door deze navrante triestheid”, zegt Aalsters burgemeester Christophe D’Haese.

Een bezoeker vond zaterdagochtend rond 10.30 uur de lichamen op het kerkhof aan een recent gedolven graf. Wellicht gaat om een familiedrama waarbij een ouder koppel zichzelf van het leven beroofd heeft. Het graf waar de lichamen gevonden werden, is vermoedelijk dat van hun zoon. Het echtpaar zou zich beroofd hebben van het leven met een vuurwapen.

(Lees verder onder de foto’s)

  ©  lds

Christophe D’Haese  — ©  Gianni Barbieux

Het kerkhof is volledig afgespannen door de politie en er is een onderzoek gestart. De wetsgeneesheer, het labo en een ballistisch expert komen ter plaatse, laat het parket weten.

Burgemeester Christophe D’Haese van Aalst reageert geschokt. “We zijn getroffen door de navrante triestheid van die twee levensloze lichamen. Het onderzoek loopt volop.”

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Football news:

Schalke beëindigde het contract met Ibisevic en schorste Bentaleb en Harit
Bielsa, flick, Klopp, Lopetegui en Zidane zijn de kandidaten voor de beste coach van het Jaar prijs
Messi, Ronaldo, Lewandowski, Ramos, De Bruyne en 4 spelers uit Liverpool behoren tot de deelnemers voor de beste.De FIFA heeft de genomineerden voor de beste bekend gemaakt. Nominatie van de beste speler: Tiago Alcantara (Bayern München / Liverpool), Cristiano Ronaldo (Juventus), Kevin De Bruyne (Manchester City), Robert Lewandowski (Bayern München), Sadio Mane (Liverpool), Kylian mbape (PSG), Lionel Messi (Barcelona), Neymar (PSG), Sergio Ramos (Real Madrid), Mohamed Salah (Liverpool), Virgil van Dijk (Liverpool). = = Nominatie = = Beste doelman: Alisson (Liverpool), Thibaut Courtois (Real Madrid), Keylor Navas (PSG), Manuel Neuer (Bayern München), Jan Oblak (Letico), Marc-Andre Ter Stegen (Barcelona). De prijsuitreiking vindt plaats op 17 December. In verband met de pandemie in de mode-industrie zal het evenement online worden gehouden in een virtueel formaat
Zlatan over het krijgen van de Zweedse Gouden Bal: Ik ben van plan om te winnen in 50 jaar
Anton Ferdinand werd racistisch misbruikt in Commentaren op een artikel over een documentaire over racisme en Terry
Zlatan wordt voor de 12e keer benoemd tot Speler van het jaar in Zweden.AC Milan Striker Zlatan Ibrahimovic is de beste speler van het jaar in Zweden
Ronaldo scoorde het 70e doelpunt in de thuiswedstrijden van de Champions League en herhaalde het record van Messi