Belgium

Kevin wou niet dat zijn vriendin hem zou verlaten, dus deed hij alsof hij kanker had en slikte hij 20 pillen per dag

Hij was terminaal ziek. Kanker. Hij moest twintig pillen per dag slikken en chemotherapie volgen. Althans, dat maakte een 38-jarige Brit zijn vriendin wijs zodat ze hem niet zou verlaten.

Kevin Bevis, een vader van drie uit Kent, leerde enkele jaren geleden zijn vriendin Karen Gregory (50) kennen via Facebook. De relatie kende een goede start. “Hij was erg lief, deed aan liefdadigheidswerk en gedroeg zich als een echte gentleman”, aldus Gregory. “Maar dat veranderde snel: na drie maanden wilde ik onze relatie verbreken omwille van zijn seksuele driften. Hij wilde swingen, ik niet.”

Bevis had door dat zijn vriendin niet langer met hem verder wilde en besloot tot emotionele chantage over te gaan. Hij vertelde haar dat hij maagkanker had. En om haar van die leugen te overtuigen, ging hij wel erg ver. Niet alleen slikte hij twintig (vitamine)pillen per dag, hij ging ook minder eten waardoor hij fel vermagerde en scheerde zijn haar. Hij ging met een stok lopen en liet zich zelfs door zijn vriendin naar zijn zogezegde chemotherapiesessies brengen. “Ik stond zelfs naast hem toen hij het trieste nieuws vertelde tegen zijn ouders. Het is beangstigend hoe ver hij ging in zijn leugen. Als hji wist dat de buren hem in de gaten hadden, deed hij soms alsof hij flauwviel in de tuin.”

Toen Gregory ontdekte dat de pillen die Bevis nam gewoon vitaminen en supplementen waren, besloot haar vriend zijn leugens nog wat op te drijven. Hij had niet alleen maagkanker, maar ook mondkanker en later ook nog een hersentumor die hem binnen de twee jaar het leven zou kosten. Gregory had haar twijfels, maar kon hem toch niet verlaten. Ze begon zelfs speciale arrangementen en tripjes te boeken om zijn laatste maanden wat vrolijker te maken. “Hoe kan je iemand verlaten die aan het sterven is?”

“Ik kan je vermoorden”

Bevis leek ermee weg te komen… als het alleen bij leugens was gebleven. De “gentleman” begon zijn vriendin echter ook regelmatig aan te randen door haar vast te houden en zijn handen rond haar keel te drukken. “De laatste keer zei hij: ik kan je vermoorden, ik heb toch niets meer om voor te leven.” Als excuses voor zijn gewelddadige uitbarstingen verwees hij naar de steroïden die hij moest nemen voor zijn behandeling.

In december 2019 kwam er een einde aan de leugens. Na een nieuwe uitspatting stapte Gregory naar de politie, die Bevis een dag later arresteerde. Nadat de speurders door zijn medisch dossier waren geweest, moest de man ook alles bekennen.

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet