Belgium

Kazachstan neemt Borat-slogan officieel over

Kazachstan, het thuisland van de fictieve Borat Sagdiyev, heeft de slogan - “Very Nice” - van het onbezonnen, besnorde personage overgenomen voor een nieuwe toerismecampagne.

In de onlangs verschenen film van Borat beschrijft de fictieve journalist zijn vaderland als vrouwonvriendelijk, homofoob en antisemitisch. Wat ook het geval was in de eerste film. In die eerste film begint de versie van het volkslied van Kazachstan met de woorden: “Kazachstan, het beste land ter wereld, alle andere landen worden geleid door kleine meisjes”. Het echte volkslied begint weliswaar anders, met de woorden: “Hemel van gouden zon, steppe van gouden zaad.”

Ondanks deze minder vleiende beelden van Kazachstan, zei Kairat Sadvakassov, de plaatsvervangend voorzitter van Kazachs Toerisme, in een verklaring aan de Huffington Post dat het overnemen van de slogan van Borat de “perfecte beschrijving biedt van het enorme toeristisch potentieel van Kazachstan op een korte en gedenkwaardige manier.”

“De natuur van Kazachstan is erg mooi, het eten is erg lekker en zijn mensen behoren, in tegenstelling tot wat Borat zegt, tot de aardigste ter wereld. We zouden graag willen dat iedereen Kazachstan zelf komt ontdekken door ons land in 2021 en nadien ook te bezoeken. Zo kunnen ze zelf zien dat het thuisland van Borat leuker is dan ze misschien hebben gehoord”, zei Sadvakassov nog.

In de filmpjes zien we onder andere een man met een selfiestick die ‘very nice’ zegt bij het zien van het mooie uitzicht. Dan weer zegt iemand de woorden ‘very nice’ na het proeven van gefermenteerde paardenmelk, later dan weer bij het zien van de architectuur en opnieuw na het poseren met Kazachen in traditionele kledij.

Football news:

Maradona is de beste dribbler met een fenomenaal aantal doelen en assists. Maar is het waar dat hij alleen Serie A won? Andrew Lesenok-over hoe Diego de geschiedenis van Napoli heeft veranderd
Italiaans kampioenschap. Juventus speelt Benevento, Atalanta Miranchuk tegen Verona, Inter naar Sassuolo
Ex-Manchester United verdediger Valencia verhuisde naar Mexico ' s Queretaro
Gerard Pique: Ik heb er altijd van gedroomd om President van Barca te worden, maar ik weet niet of het zal gebeuren. Neemt u deel aan de presidentsverkiezingen? Zeker niet bij de volgende verkiezingen. Ik ben nog steeds een speler dus ik kan niet deelnemen, maar je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren. Jullie weten allemaal dat ik een grote fan ben van Barcelona. Ik wil de club waar ik zoveel van hou op alle mogelijke manieren helpen, wat betekent dat ik me goed moet voorbereiden op de rol van President als Ik vind dat ik in de toekomst kan bijdragen. Zo niet, dan zal ik dit standpunt niet inroepen. Ik zal in de toekomst een beslissing nemen, Ik heb er altijd van gedroomd, maar ik weet niet of het zal gebeuren gaf Pique toe
Verheug je en geniet van het leven in deze middelmatige tijd. Denk aan de grote zinnen Maslachenko-join
De ex-Manchester City verdediger Lescott heeft zijn carrière hervat bij de racing Murcia van de Spaanse 4e divisie
Lampard op Chelsea vs Tottenham match: we vechten voor leiderschap, het spel zal belangrijk zijn. Maar er is nog een lange weg te gaan. Chelsea manager Frank Lampard deelde zijn verwachtingen voor de komende Premier League wedstrijd tegen Tottenham. Na 9 ronden deelt Tottenham de eerste plaats met Liverpool met 20 punten, Chelsea en Leicester hebben 2 punten minder. Chelsea tegen Tottenham is toch een speciale wedstrijd, want het is een Derby. Ik weet wat het is