Belgium

Jordan Lukaku voor het eerst selectie Antwerp, ook Batubinsika is terug

  ©  Photo News

Debuteert Jordan Lukaku zondag voor Antwerp op het veld van ex-club Anderlecht? Het kan, want hij zit in de selectie.

Ivan Leko had nochtans gezegd dat Lukaku er nog niet klaar voor was, nadat hij door corona twee weken training had gemist. Maar de linkerflankspeler is er nu toch bij. Al moeten er zondag wel nog twee spelers afvallen, want het gaat om een 20-koppige kern. Daarin ook Dylan Batubinsika, die corona had maar negatief getest heeft. Alireza Beiranvand zit gewoon weer op de bank, ook al is hij na zijn blessure - dixit Leko - “nog geen honderd procent”.

Pius, Boya, Avadongo en Lausberg ontbreken in de selectie. Net als Mbenza, die nog niet klaar is, en geblesseerden Lee, Rodrigues, Benson, Nsimba, Coopman en De Sart.

Selectie Antwerp: Butez, Beiranvand, Batubinsika, Buta, Seck, De Laet, Lukaku, Gelin, Hongla, Haroun, Juklerod, De Pauw, Gerkens, B. Verstraete, L. Verstraete, Miyoshi, Refaelov, Benavente, Ampomah, Mbokani (dvd)

Football news:

Mahrez op Burnley ' s hattrick: de derde goal is de beste-ik scoor niet vaak met mijn hoofd. Maar de overwinning van de stad is belangrijker
Mourinho tegen Chelsea is altijd machtig. Hoe zal het deze keer zijn? Lampard is de volgende. Ben je zeker van je keuze?
Real Madrid is de leider van de studenten in de top 5 competities. Spanje domineert over het algemeen, en de leverancier uit Duitsland is alleen Stuttgart
Thomas Muller: wat zeggen ze, je moet jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke? Stuttgart is geen Stoke, maar hun team is goed. Wat zeggen de Britten? Moet je jezelf bewijzen op een winderige avond in Stoke?
Atletico won de zesde opeenvolgende wedstrijd in La Liga, een winless streak - 25 wedstrijden
Ik speel liever zonder VAR. Telkens als we het over individuele afleveringen hebben, en niet over voetbal, misten de Roden de overwinning in een extra tijd nadat middenvelder Pascal gross een boete bekeerde voor het slaan van Merseyside verdediger Andrew Robertson op het been van forward Danny Welbeck. Nog twee goals werden geannuleerd voor offside. Ik wil niet voor anderen spreken, maar Ik wil gewoon football spelen zoals gewoonlijk. Ik zag een Interview met De Bruyne over het veranderen van zoveel regels dat we ze niet meer kennen. Dit is een groot probleem. We hebben het altijd over individuele afleveringen, niet over voetbal. Ik speel liever zonder VAR. Je denkt misschien dat ik bevooroordeeld ben, maar als je 4-5 jongens uit Brighton vraagt, zullen ze hetzelfde zeggen. De beslissing van vandaag is verwarrend, zei Henderson
Antonio Conte: mensen kunnen niet wachten om hun negativiteit op Inter te uiten. We moeten ons afsluiten van degenen die modder naar ons willen gooien of iets ergers.We doen altijd ons best, geven altijd 100%. Het belangrijkste is dat na de wedstrijd, de T-shirts zijn doordrenkt van zweet. Wij hebben Sassuolo met respect behandeld en uiteindelijk een indrukwekkende overwinning behaald. Dit is ons beste resultaat van het seizoen, maar de wedstrijden waren veel beter. Er bestaat een tendens dat de resultaten de prestatie-evaluatie beïnvloeden.