Belgium

Invallende lerares onmiddellijk ontslagen wanneer ze leerlinge (15) in elkaar slaat

Een Texaanse leerkracht is vorige week vrijdag gearresteerd en onmiddellijk ontslagen omdat ze een leerlinge (15) brutaal in elkaar heeft geslagen. Voor nog onbekende redenen sloegen de stoppen van Tiffani Shadell Lankford (32) door tijdens een rumoerige Spaanse les. Ze vierde haar woede bot op de jonge vrouw met meerdere vuistslagen. Lankford wordt aangeklaagd voor mishandeling en het toebrengen van een zwaar lichamelijk letsel. Ze riskeert een celstraf van twee tot twintig jaar.

Tiffani Shadell Lankford viel sinds eind augustus al voor de achttiende keer in voor een afwezige leerkracht in de Lehman High School in het Texaanse Kyle. Afgelopen vrijdag liep het echter fout: tijdens een chaotische les greep ze plots een vijftienjarige leerlinge vast en sloeg het meisje brutaal tegen de grond. De jonge studente kreeg ook nog een fikse schop toen ze al op de vloer lag.

De drieste aanval werd door de andere studenten gefilmd en gingen als een lopend vuurtje rond op sociale media. De schooldirectie greep dan ook onmiddellijk en stuurde vrouw de laan uit. “Dergelijk gedrag wordt onder geen enkele omstandigheid getolereerd”, aldus een open brief die de directie via Facebook de wereld instuurde. “Ze werd ook gearresteerd door de sheriff en riskeert mogelijk strafrechtelijke vervolging.”

De beelden van de aanval en de brief van de directie lokten heel wat reactie uit bij ouders van leerlingen en bij gebruikers op sociale media. “De volledige klas was zwaar onder de indruk”, schreef een ouder. “Ik hoop dat ze de nodige bijstand zullen krijgen. Ik hoop maar dat het meisje in kwestie niet zwaargewond raakte.”

Volgens de familie van het slachtoffer hield het meisje zware verwondingen over aan het incident. Ze zou ook last hebben van epileptische aanvallen, maar het is niet duidelijk of dat het gevolg is van de klappen die ze moest incasseren. De zaak wordt verder onderzocht door de ministerie van onderwijs van Texas.

Football news:

Ocampos deed alles voor de overwinning van Sevilla: eerst scoorde hij, toen trok hij een keepershirt aan en in de 101ste minuut sleepte hij de trap van de keeper Eibar
Pizarro eindigde zijn carrière als speler. Werder ' s spelers trapten hem in hun armen na de wedstrijd
Aitor Karanka: als Real Madrid wint, praten ze altijd over de scheidsrechters
Gendusa trainde twee weken met Arsenal volgens de beslissing van Arteta. Londenaren kunnen het verkopen
Alexander Elagin: als je een man wilt leven met een man, een vrouw met een vrouw-leef! Maar betrek kinderen er niet bij
Pizarro is klaar. Hij kwam vier keer naar Werder en werd hier een legende
Lloris over het gevecht met zoon: het is onderdeel van voetbal. Soms gebeurt dit