Belgium

Hitserie ‘Bridgerton’ keert terug met tweede seizoen

Hitserie ‘Bridgerton’ keert terug met tweede seizoen

Kleur aan het Britse hof van begin de 19de eeuw: dat is Bridgerton. Foto: netflix

De fans van historische kostuumdrama’s met een serieuze twist zullen juichen: Netflix kondigt aan dat Bridgerton een tweede seizoen krijgt.

Gelanceerd op kerstdag bleek Bridgerton meteen een hit van formaat. In België stond de reeks meteen bovenaan de meest bekeken series op Netflix. De reden? Schaamteloze romantiek, mooie kostuums en dito decors. En o ja, ook enkele ongebruikelijke elementen. Er zit nogal wat vrijend bloot in Bridgerton en het strijkorkest speelt vrolijk deuntjes van onder anderen Ariana Grande, Billie Eilish en Taylor Swift. Dat alles terwijl de reeks aan het begin van de 19de eeuw speelt. Dat maakt het bovendien extra opvallend dat de beau monde van Londen voor zowat de helft bestaat uit zwarte mensen. Zelfs de Queen heeft een kleurtje en dat zorgde in Groot-Brittannië tot meer dan één opgetrokken stiff upper lip.

Netflix zal het worst wezen, want de reeks werd zo goed onthaald dat het tweede seizoen al in de lente van dit jaar zal worden gedraaid. Naar verluidt zou het tweede seizoen vooral rond Lord Anthony Bridgerton draaien, maar ook Regé-Jean Page – om zijn sexy looks bijzonder geliefd bij de dames – zou terugkeren als de rokkenjagende hertog van Hastings.

Hitserie ‘Bridgerton’ keert terug met tweede seizoen
Regé-Jean Page, geliefd bij de dames én al genoemd als mogelijke nieuwe James Bond. Foto: netflix

Wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix zullen worden uitgezonden, is nog niet bekend.

Football news:

Everton hebben hun contract met Ding verlengd tot 2025
Stefano Pioli: na de Interwedstrijd vertelde ik de ploeg dat er nog 90 dagen over zijn tot het einde van het seizoen. Zij zullen beslissen alles
Jota keerde terug naar de Liverpool general group
Mascherano over Messi ' s toekomst: hij zou nooit Leo advies durven geven. Als vriend zal ik elke beslissing die hij maakt steunen. Voormalig Barcelona verdediger Javier Mascherano heeft zich uitgesproken over Lionel Messi ' s toekomst bij de club
Claudio Marchisio: Ronaldo inspireert altijd angst. Met uitzondering van strafschoppen van 25 meter
Jaka over beledigingen in sociale netwerken: het doodt voetbal. Ik zou graag degenen ontmoeten die dit allemaal schrijven, en vragen: waarom?
Ajax wil het contract met Onan verlengen, ondanks de schorsing