Belgium

‘Het rad’ keert terug in kerstsfeer

Na een succesvolle start afgelopen zomer keert Het rad met eindejaar terug op Vier. Peter Van de Veire zal zijn kandidaten in kerstsfeer laten draaien.

Het rad, de erfgenaam van Het rad van fortuin, bleek met pieken tot 700.000 kijkers een schot in de roos en dus verwonderde het niemand dat Vier eind augustus aankondigde dat het programma zou terugkeren. De retour is nu een feit, Peter Van de Veire is aan de opnamen van een nieuwe reeks bezig, zo meldde hij gisteren op Instagram. Wanneer Het rad precies van start gaat, is nog niet bekend, maar het onverwoestbare spelprogramma zal in december wel een paar weken op Vier te zien zijn. Het wordt dus een editie in kerstsfeer, met alles wat daarbij hoort. Een deel van de vragen zullen in een jingle bells-jasje zitten, maar ook de prijzenwinkel. In de winkel zullen de kandidaten uiteraard gewone spullen kunnen shoppen, maar bij Vier zeggen ze dat er ook alternatieve prijzen te winnen vallen die gerelateerd zijn aan het eindejaar.

Lees verder onder de foto

Net als deze zomer wordt Het rad gespeeld met kandidaten zoals u en ik, dus geen kerstspecial met BV’s. Voor de letterzetters wordt wel weer gerekruteerd in die categorie: elke dag een andere, elke dag iemand met een zekere bekendheid. Wegens de aangescherpte coronamaatregelen zit in de zaal iets minder publiek: alleen de dichte familie- en/of kennissenkring van de deelnemende kandidaten mag erbij zijn.

Football news:

Solskjaer op 3-2 met Liverpool: Manchester United won op hun eigen voorwaarden. Het is een goed gevoel
Hames scoorde 10 (3+7) punten in Everton ' s thuiswedstrijden. Away - 0
Suarez scoorde zijn 12e doelpunt in het seizoen La Liga. Messi heeft 11
Miller op de Manchester United nederlaag: verwoest. Er is geen tweede kans in knock-out voetbal
Game of Thrones acteur op Liverpool: Manchester United zou een jaar geleden vernietigd zijn. John Bradley, die de rol van Sam Tarly speelde in de fantasy-serie Game of Thrones, deelde zijn emoties uit het spel van Manchester United in de vierde ronde van de FA Cup met Liverpool
Ricard Puig: het is een vrij moeilijk seizoen, Ik ben niet gewend om zo weinig te spelen. Scoor met een kop is iets onwerkelijks
Ik bereid me voor op mijn debuut in big football. Ik ben een vrije agent