Belgium

Hans Vanaken staat op de wenslijst bij Engelse eersteklasser West Ham

Hans Vanaken kan op interesse rekenen vanuit de Premier League. De sterspeler van Club Brugge staat namelijk op de verlanglijst bij West Ham United.

LEES OOK. Club Brugge dreigt groepsfase Champions League zonder publiek te moeten afwerken

De 28-jarige middenvelder speelde onlangs zijn 250ste wedstrijd voor blauw-zwart. Vanaken scoorde al 73 keer voor Club en deelde ook 54 assists uit. Dit seizoen zit de Limburger alweer aan vier doelpunten en twee assists.

Het is net dat scorend vermogen dat West aanspreekt in Vanaken en waarom ‘The Hammers’ interesse hebben. Vanaken werd in het verleden al gelinkt aan een vertrek bij Club Brugge, onder andere naar Ajax, maar zover kwam het tot dusver nooit.

West Ham wordt getraind door David Moyes (ex-Everton en Manchester United) en startte het nieuwe seizoen met een nul op zes na nederlagen Newcastle United en Arsenal. De club gaf deze zomer nog maar 16 miljoen uit, aan defensief middenvelder Tomas Soucek. De plek van Vanaken (aanvallend middenveld) wordt momenteel ingenomen door Manuel Lanzini. De Spanjaard Pablo Fornals is de back-up als nummer tien.

Football news:

Naumov over de nederlagen van Zenit, Loko en Krasnodar in de RPL na de Champions League: gebrek aan professionaliteit in de spelers en het vermogen van de coaches
Ronaldo heeft het coronavirus Protocol geschonden. Er is een onderzoek gaande. Na het vertrek van de Italiaanse sportminister Vincenzo Spadafora uit Turijn (4) bekritiseerde de Italiaanse sportminister Juventus forward Cristiano Ronaldo, bij wie het coronavirus werd gediagnosticeerd. De functionaris is van mening dat de speler begin oktober niet naar de plaats van het Portugese nationale team had mogen vertrekken, waar hij COVID-19 bleek te hebben. Volgens Spadafora had Ronaldo in Turijn geïsoleerd moeten blijven. Door Turijn te verlaten, schond Ronaldo het [coronavirus] Protocol. Er is een onderzoek over deze kwestie, er wordt bewijsmateriaal verzameld Spadafora zei op de RAI. Ronaldo testte opnieuw positief op het coronavirus. Om Barca te spelen, heb je een negatief nodig op dinsdag
Sportdirecteur van Khimki ongeveer 2:0 met Rostov: we hebben bewezen dat we een team zijn en kunnen winnen op de weg
Jaka versloeg Arsenal en Leicester creëerde niets anders dan het doel. We zullen proberen punten uit Manchester United te halen.We hadden een grote kans om de tafel op te gaan, we wilden winnen, maar uiteindelijk verloren we. Leicester creëerde niets anders dan een doel, en we hadden kansen in de eerste helft, het is moeilijk om direct na de wedstrijd te beoordelen..
Pirlo about 1:1 met Verona: Juve heeft geen klap in het gezicht nodig om wakker te worden en intens te spelen
Everton en Liverpool in de top 2 aan het einde van de ronde in de Premier League voor het eerst in 27 jaar
Ik weet niet waarom ons doel werd geannuleerd. Het is moeilijk om ruimte te creëren als 10 mensen achter de ballijn zitten