Belgium

Gitarist Iron Maiden schrijft boek over... vissen

Rocksterren hebben soms passies die men hen niet toedicht. Zo zijn er voetbal- en wielerfanaten en ook postzegelverzamelaars onder hen. Een gitarist van Iron Maiden blijkt ook een verwoede sportvisser te zijn.

Iron Maiden telt sinds enkele jaren drie gitaristen, onder wie Adrian Smith die de groep tijdelijk had verlaten maar terugkeerde. De man die, naar eigen zeggen, minutieus elke noot beredeneerd speelt, blijkt zich in zijn vrije tijd op het hengelen te concentreren, zo heeft loudersound.com donderdag bericht.

Smith schreef over sportvissen zelfs een boek: “Monsters Of River & Rock: My Life As Iron Maiden’s Compulsive Angler”. Het verschijnt op 3 september, weet de gezaghebbende website.

Football news:

Vinicius test op coronavirus, toonde afwijking van de norm. Real verwacht tegen de avond nieuwe resultaten
Pellegrini werd geleid door Betis. Het contract is tot 2023
Paul Pogba: Manchester United moet altijd streven naar vooruitgang en niet tevreden zijn met wat ze hebben bereikt
Messi kan zeggen: Barca heeft een nieuwe President en coach nodig. Leo heeft een rode knop, maar hij drukt er niet op. Bron de atletiek op de invloed van de speler in de club
Klos uit Arminia speelde voor Amateurs tot de leeftijd van 25 jaar, werd in het weekend uitgejouwd en is nu klaar om te concurreren met Levandovsky
Van Persie heeft drie favorieten genoemd voor het Gouden Bal: Lewandowski, De Bruyne en mane
Hazard werkte voor Alaves in de Algemene groep. Zidane kan hem in het team opnemen