Belgium

Gerecht valt binnen bij dealer luxewagens: meerdere wagens in beslag genomen

Het Kali-team is dinsdag bezig met een grootschalige operatie bij de LuxuryCarSelection in Aartselaar, een autodealer die gekend is voor de verkoop van exclusieve merken als Ferrari, Bentley, Porsche en Lamborghini.

Het Antwerpse gerecht verdenkt het bedrijf van witwaspraktijken en btw-fraude en laat daarom de aanwezige luxewagens in beslag nemen. Het bedrijf heeft zowel een vestiging aan de Boomsesteenweg in Aartselaar als een grote showroom in Reet.

Op beide locaties rijden dinsdagnamiddag takelwagens van Depannage 2000 af en aan om de luxewagens van de autodealer in beslag te nemen.

De wagens van LuxuryCarSelection doken enkele jaren geleden nadrukkelijk op in een trouwstoet van een gekende criminele familie uit Antwerpen-Noord.

  © BFM 

  © BFM

  © BFM 

  © BFM

  © BFM 

  © BFM 

  © BFM 

  © BFM 

 vdaa

Football news:

Tottenham ' s Vinicius is de Europa League speler van de week. Hij scoorde 2+1 in de wedstrijd tegen Ludogorets
Voormalig voorzitter van Barcelona Joan Laporta heeft besloten zich opnieuw kandidaat te stellen
Antonio Cabrini: Maradona zou nog leven als hij voor Juventus speelde. De liefde voor Napels was sterk, maar ongezond, Ex-Juventus speler en in 1982 sprak de Italiaanse wereldkampioen Antonio Cabrini zich uit over de dood van voormalig Argentijns voetballer Diego Maradona. Maradona was een levende legende en een mannelijke concurrent. Hij zou nog leven als hij voor Juventus speelde. Het milieu zou hem gered hebben. De liefde van Napels was sterk, oprecht, maar ongezond. Maradona was een gouden man met een groot hart. Hij droeg het lot van Napoli op zijn schouders, waardoor uitstekende resultaten werden bereikt. Maar hij droeg ook het lot van Napels op zijn schouders. Maradona groeide op in een zeer arm gezin en in Napels vond hij een omgeving die vergelijkbaar was met die waarin hij werd geboren. Hij was hartstochtelijk toegewijd aan de stad omdat hij zich verbond met al haar problemen zei Cabrini op Irpinia TV. Afscheid van Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden begraven naast hun ouders. De wedstrijd Napoli was het afscheid van Maradona: een herdenking in het stadion, een herdenkingsdienst met fakkels en Diego op alle schermen in de kom
Een prestonspeler die twee keer de genitaliën van een tegenstander aanraakte werd gediskwalificeerd voor drie wedstrijden voor agressief gedrag
Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca