Belgium

Gedaan met regen: droog, zonnig en tot 25 graden

Gedaan met regen: droog, zonnig en tot 25 graden

Foto: Boumediene Belbachir

We starten de week met droog, zonnig en vrij warm weer met in de loop van de dag vorming van stapelwolken. De maxima liggen tussen 21 graden aan zee en 25 graden in de Kempen. De wind is eerst zwak uit zuid tot zuidoost en wordt in de namiddag matig uit zuid tot zuidwest. In de kuststreek en zelfs deels in het noordwesten steekt in de loop van de dag een noordwestelijke zeebries op, aldus het KMI.

Maandagavond en -nacht is het helder tot licht bewolkt. De minima liggen tussen 10 en 15 graden bij een zwakke noordelijke of veranderlijke wind.

Dinsdag wordt het vrij zonnig met hoge wolkenvelden. In de loop van de dag ontwikkelen zich in het binnenland stapelwolken maar het zou nog droog blijven, al is een lokale regen­- of onweersbui niet uit te sluiten. De maxima liggen tussen 22 graden op het strand en 27 graden in de Kempen. De wind waait zwak tot matig uit veranderlijke of zuidoostelijke richting. Aan zee steekt er een zeebries op uit noordnoordoost.

Woensdag wordt het wisselvallig en vrij warm. De dag begint wisselend bewolkt met kans op enkele buien. In de namiddag wordt het onstabiel in het binnenland en ontwikkelen er zich regen-­ en onweersbuien die geleidelijk naar het oosten wegtrekken. De maxima liggen tussen 22 graden vlak aan zee en 27 graden in de Kempen. De wind is eerst zwak tot matig uit zuidelijke richtingen en wordt later matig uit zuidwest tot west.

Football news:

Martin Ødegaard: Sociedad wil meedoen aan de Champions League is een droom. Het is moeilijk om tegen Real Madrid en Barca te vechten, maar we kunnen tegen de rest vechten
Newcastle FC is een Engelse voetbalclub uit Longstaff. Zijn salaris zal met meer dan 30 keer stijgen
Milan defender Duarte raakte gewond. Dit is de tweede blessure in de club na het hervatten van de training
Lyon kocht Toko-Ekambi van Villarreal voor 11,5 miljoen euro
Porto coach: wedstrijden zonder fans zijn als salade zonder dressing. Zonder azijn, olie en zout – niet hetzelfde
Newcastle defender Yedlin: wij eisen niet dat het leven van zwarten belangrijker is dan het leven van blanken. Om als gelijken behandeld te worden
Barcelona zou Alfonso Davies kunnen tekenen voor 8 miljoen euro in 2017