Belgium
An article was changed on the original website

Fietser (65) overleden na aanrijding op Binnensingel

Antwerpen / Berchem -

Een 65-jarige man is dit weekend overleden na een zware aanrijding op de Binnensingel. De man stak rond 23 uur vrijdagavond met de fiets de Singel over aan de Pretoriastraat in Berchem toen hij werd aangereden door een wagen.

Medische diensten kwamen ter plaatse om de nodige medische zorgen aan het slachtoffer toe te dienen. Hij werd in zeer kritieke toestand naar het UZA gebracht, maar overleed in de loop van het weekend. De man, een dansleraar, laat een vrouw, twee kinderen en een kleindochter achter.

De bestuurster (67) van de wagen kreeg ook medische verzorging omwille van de schok. Ze kreeg, net als de familieleden van de zwaargewonde, slachtofferzorg van de politie aangeboden.

Football news:

Ronaldo is de eerste in 59 jaar die 25 goals scoorde voor Juventus in de Serie A in één seizoen
Sulscher op 5:2 met Bournemouth: ik ben blij met de energie van Manchester United en de doelpunten. Het was een match voor de fans
Rashford op 5-2 met Bournemouth: Het is belangrijk om door te gaan tot het einde van het seizoen. Spannende tijd
⛔ Dit is de Eerste Liga van Armenië werd gestopt vanwege dogovornjakah. Verboden 5 clubs en 58 personen (45-voor het leven)
Greenwood scoorde 15 doelpunten in een seizoen en werd de jongste Manchester United speler met een dergelijk resultaat in 37 jaar
Ronaldo scoorde 29 punten (24+5) in 26 wedstrijden van de Serie A dit seizoen
Dybala scoorde in 5 opeenvolgende wedstrijden van de Serie A