Belgium

Faith No More na Graspop ook op Rock Werchter

Faith No More dubbelt de komende festivalzomer in België. Op vrijdag 19 juni staan ze op het podium van Graspop. Twee weken later doen ze ook Rock Werchter aan.

Het vijftal, dat bekendheid verwierf met hits als We care a lot en Epic en metal met funk en hiphop mengt, staat er op de wei op zaterdag 4 juli. Die dag passeren ook Kendrick Lamar, Twenty One Pilots en The Streets de revue. Het is niet voor het eerst dat Faith No More die dubbel doet. Ook in 2015 stonden ze na Graspop ook op Rock Werchter, als vervanger van de Foo Fighters na de val van Dave Grohl.

Overige namen die al bekendgemaakt waren zijn Pearl Jam, Pixies en Wilco op donderdag 2 juli en System Of A Down, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes en Yungblud op zondag 5 juli. Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. (eadp)

Football news:

Yeovil van Engeland ' s 5e divisie about De Gea: Nee, Ik ben niet geïnteresseerd. Sorry, David
Henderson is de beste speler van Liverpool in het seizoen 2019/20
Massimo Moratti: de eigenaars van Inter hebben alles wat ze nodig hebben om Messi mee te nemen
Gagliardini op de wedstrijd met Shakhtar: ze zijn sterk, maar Inter is vastbesloten
De President van Attico Madrid bij het vertrek van de Champions League: niet onze avond. Ze hadden geluk om twee keer te scoren, we hebben een goed team
Verdediger Lyon van Marsal: we denken erover om de finale van de Champions League te bereiken. We hebben een grote kans om te winnen
Arsenal is een van de grootste clubs ter wereld. Ik ben hier om trofeeën te verzamelen