Belgium

F1: George Russell récidive lors de la deuxième séance d’essais libres au GP de Sakhir

Le Britannique, qui remplace Lewis Hamilton positif au coronavirus, a bouclé les 3,543 km du circuit de Sakhir (Bahreïn) en 54.713.

Russell, sous contrat avec Williams, a devancé la Red Bull de Max Verstappen (+0.128) et la Racing Point de Sergio Perez (+0.153). La Renault d’Esteban Ocon (+0.227) et la Red Bull d’Alexander Albon (+0.323) complètent le top 5.

Charles Leclerc (Ferrari) n’a pas réalisé de chrono lors de cette deuxième séance après avoir connu un problème mécanique sur sa monoplace en début de séance.

Samedi, la troisième séance d’essais libres est au programme (15h00) suivie des qualifications (18h00). Le départ du Grand Prix de Sakhir, la 16e des 17 manches du championnat du monde, aura lieu dimanche à 18h10.

Football news:

Atletico leidt Real Madrid met 7 punten in La Liga en heeft een wedstrijd te missen
Liverpool wint geen 5 wedstrijden op rij in de Premier League. Het team van Klopp herhaalde de ergste reeks in 4 jaar
Liverpool ' s 68-wedstrijd ongeslagen thuis in de Premier League is afgelopen. De ongeslagen wedstrijd van de Reds op Anfield in de Premier League is afgelopen. Het was 68 wedstrijden. Het team van Jurgen Klopp heeft drie jaar en 273 dagen niet verloren in het kampioenschap. Liverpool ' s streak is de op één na langste in termen van het aantal wedstrijden zonder nederlaag thuis in de geschiedenis van het Engelse kampioenschap. Het record is van Chelsea-86 wedstrijden
Liverpool scoorde niet 4 opeenvolgende Premier League wedstrijden
Milik verhuist naar Marseille. Hij werd gefotografeerd met een shirt met het 19e nummer
Suarez scoorde 10 keer in de competitie voor de tiende keer op rij
Attletico miste een schot van Eibar Dmitrovich vanaf de strafplaats. De doelman Marko Dmitrovic, die een straf veranderde, maakte in de 12e minuut een goal-keeper Marko Dmitrovic. Hij werd de eerste keeper sinds 2011 die scoorde in La Liga. Daarna volgde hij Daniel Aranzubia op in de Deportivo. Het was ook de eerste keer sinds 2002 dat een doelpunt werd gescoord door een doelman van de penalty spot. De laatste keer dat Nacho Gonzalez, de keeper van Las Palmas op dat moment, scoorde vanaf een punt in de Spaanse top league. In de geschiedenis van La Liga slaagden slechts zes goal Keepers erin om het doel van de tegenstander te raken voor de huidige wedstrijd