Belgium

Ernstig verkeersongeval aan op- en afrittencomplex Wommelgem

Op de rotonde aan het op- en afrittencomplex in Wommelgem is dinsdagavond een ernstig verkeersongeval gebeurd. Drie wagens waren betrokken, een man uit Olen raakte levensgevaarlijk gewond.

Het ongeval gebeurde op het ‘rondpunt van Wommelgem’, de rotonde aan het op- en afrittencomplex van de E313. De bestuurster van een Citroën C3 wachtte aan het rode licht in de richting van Wijnegem toen ze langs achter aangereden werd door een BMW X5. “De Citroën werd weggeslingerd naar de andere kant van het verkeerseiland en botste daar tegen een Opel”, zegt woordvoerder Sven Verbaenen van de politiezone Minos.

De 52-jarige bestuurster van de Citroën, C. V.W. uit Wommelgem, raakte lichtgewond en werd voor verzorging naar het Monicaziekenhuis in Deurne gebracht. “De bestuurder van de BMW X5, D. V.D. uit Olen verkeert in levensgevaar”, aldus Verbaenen. De 39-jarige man werd naar het UZA in Edegem gebracht. In de Opel die bij het ongeval betrokken was, raakte niemand gewond.

Omdat een van de slachtoffers in levensgevaar is werd een verkeersdeskundige ter plaatse gestuurd, die zal de juiste omstandigheden van de botsing in kaart moeten brengen. Mogelijk werd de bestuurder van de BMW onwel voor het ongeval gebeurde, dat verklaarden getuigen althans aan de politie.

Door het ongeval was het drukke kruispunt tijdelijk deels afgesloten.

  ©  BFM

  ©  rr

  ©  BFM

  ©  rr

 sare

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi