Belgium

E40 drie avonden en nachten afgesloten voor plaatsen rijstrooksignalisatie

De E40 in de richting van Gent/Oostende is vanaf maandag 7 december drie opeenvolgende avonden en nachten volledig afgesloten tussen het knooppunt van Groot-Bijgaarden en het op- en afrittencomplex in Ternat. Reden is dat er zes nieuwe portieken met rijstrooksignalisatie worden geplaatst. Dat laat het Agentschap Wegen en Verkeer weten.

De werken vinden telkens plaats tussen 20 uur en 5 uur. Verkeer over lange afstand van oost naar west krijgt de raad één van de twee omleidingsroutes via Antwerpen te volgen: via de E19, de Antwerpse ring (R1) en de E17, of via de A12, de N16 en de E17.

In het voorjaar van 2021 worden er nog eens drie portieken tussen Groot-Bijgaarden en Ternat geplaatst. Na die werken wordt de rijstrooksignalisatie in werking gesteld. Een exacte datum is nog niet bekend. Bedoeling is op dit deel van de E40, waar verschillende verkeersstromen samenkomen, het verkeer vlotter en veiliger te laten verlopen.

Op termijn komt er ook nog een spitsstrook tussen Groot-Bijgaarden en het op- en afrittencomplex in Affligem.

Football news:

Atletico leidt Real Madrid met 7 punten in La Liga en heeft een wedstrijd te missen
Liverpool wint geen 5 wedstrijden op rij in de Premier League. Het team van Klopp herhaalde de ergste reeks in 4 jaar
Liverpool ' s 68-wedstrijd ongeslagen thuis in de Premier League is afgelopen. De ongeslagen wedstrijd van de Reds op Anfield in de Premier League is afgelopen. Het was 68 wedstrijden. Het team van Jurgen Klopp heeft drie jaar en 273 dagen niet verloren in het kampioenschap. Liverpool ' s streak is de op één na langste in termen van het aantal wedstrijden zonder nederlaag thuis in de geschiedenis van het Engelse kampioenschap. Het record is van Chelsea-86 wedstrijden
Liverpool scoorde niet 4 opeenvolgende Premier League wedstrijden
Milik verhuist naar Marseille. Hij werd gefotografeerd met een shirt met het 19e nummer
Suarez scoorde 10 keer in de competitie voor de tiende keer op rij
Attletico miste een schot van Eibar Dmitrovich vanaf de strafplaats. De doelman Marko Dmitrovic, die een straf veranderde, maakte in de 12e minuut een goal-keeper Marko Dmitrovic. Hij werd de eerste keeper sinds 2011 die scoorde in La Liga. Daarna volgde hij Daniel Aranzubia op in de Deportivo. Het was ook de eerste keer sinds 2002 dat een doelpunt werd gescoord door een doelman van de penalty spot. De laatste keer dat Nacho Gonzalez, de keeper van Las Palmas op dat moment, scoorde vanaf een punt in de Spaanse top league. In de geschiedenis van La Liga slaagden slechts zes goal Keepers erin om het doel van de tegenstander te raken voor de huidige wedstrijd