Belgium

Drame: l’enfant d’une dizaine d’années repêché jeudi dans le canal à Anderlecht n’a pas survécu

Les pompiers de Bruxelles avait été appelés vers 16h00, jeudi, pour un enfant tombé à l’eau, à hauteur de la digue du canal à Anderlecht.

Trois pompiers parmi les premiers à être arrivés sur place s’étaient immédiatement jetés à l’eau pour commencer les recherches. Ensuite, des pompiers plongeurs avaient commencé les recherches plus en profondeur avant de localiser l’enfant et de le ramener sur la berge. Ce dernier avait alors été pris en charge par une équipe SMUR, qui avait commencé à réanimer la victime.

L’enfant avait ensuite été évacué vers l’hôpital dans un état critique, mais est décédé vendredi matin.

Football news:

Barcelona 's Interesse in Isak nam toe na Koeman' s benoeming. Larsson heeft een hoge dunk van de speler (Mundo Sebortivo)
Manuel Pellegrini: als je tegen Real Madrid en var speelt, is het te veel
PSV en Porto zijn geïnteresseerd in Barcelona middenvelder PUC. Volgens Mundo Deportivo willen PSV en Porto de club niet verlaten. De speler zelf is van plan om in de club te blijven en te vechten voor een plaats in het team. Puig heeft onlangs de Catalaanse directie op de hoogte gebracht van zijn onwil om Barca te verlaten, ondanks het feit dat hoofdcoach Ronald Koeman hem adviseerde om te vertrekken in bruikleen. De statistieken van de 21-jarige Spanjaard zijn hier te vinden
Puyol over Barcelona: als we het kampioenschap willen winnen, moeten we zeer goed presteren
Schalke heeft Wagner ontslagen. Het team heeft de Bundesliga niet meer gewonnen sinds januari
Iacini op 3:4 met Inter: zelfs een gelijkspel zou een oneerlijk resultaat, gezien hoeveel kansen Fiorentina maakte
Ramos Pro 3:2 met Betis: de scheidsrechter deed zijn best en deed niets met opzet