Belgium

D1A: le Beerschot remporte un prolifique choc des promus contre OHL (4-2) et se hisse en tête

Le Beerschot et Oud-Heverlee Louvain constituent deux bonnes surprises de ce début de saison 2020-2021 en D1A. Samedi, les deux formations ont offert du spectacle lors d’une rencontre qui s’est ponctuée sur le score de 4-2.

C’est pourtant les Louvanistes, grâce à leur maître à jouer français Xavier Mercier d’un coup franc rentrant (0-1, 16e), qui ont ouvert la marque. Les troupes de Hernan Losada ont ensuite complètement inversé la tendance en marquant à quatre reprises.

Tarik Tissoudali a rapidement égalisé d’une frappe croisée (1-1, 21e), avant que Musashi Suzuki ne donne l’avance au Beerschot d’une tête de près (2-1, 25e).

Après le repos, Ryan Sanusi, d’un nouveau tir lointain (3-1, 62e) et Raphael Holzhauser (4-1, 65e), profitant d’une remise de la défense louvaniste, ont porté le score à 4-1. Mercier a ensuite manqué un penalty (79e) et Thomas Henry a réduit l’écart sur pénalty (4-2, 82e) mais les Rats se sont imposés.

Football news:

Voormalig voorzitter van Barcelona Joan Laporta heeft besloten zich opnieuw kandidaat te stellen
Antonio Cabrini: Maradona zou nog leven als hij voor Juventus speelde. De liefde voor Napels was sterk, maar ongezond, Ex-Juventus speler en in 1982 sprak de Italiaanse wereldkampioen Antonio Cabrini zich uit over de dood van voormalig Argentijns voetballer Diego Maradona. Maradona was een levende legende en een mannelijke concurrent. Hij zou nog leven als hij voor Juventus speelde. Het milieu zou hem gered hebben. De liefde van Napels was sterk, oprecht, maar ongezond. Maradona was een gouden man met een groot hart. Hij droeg het lot van Napoli op zijn schouders, waardoor uitstekende resultaten werden bereikt. Maar hij droeg ook het lot van Napels op zijn schouders. Maradona groeide op in een zeer arm gezin en in Napels vond hij een omgeving die vergelijkbaar was met die waarin hij werd geboren. Hij was hartstochtelijk toegewijd aan de stad omdat hij zich verbond met al haar problemen zei Cabrini op Irpinia TV. Afscheid van Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden begraven naast hun ouders. De wedstrijd Napoli was het afscheid van Maradona: een herdenking in het stadion, een herdenkingsdienst met fakkels en Diego op alle schermen in de kom
Een prestonspeler die twee keer de genitaliën van een tegenstander aanraakte werd gediskwalificeerd voor drie wedstrijden voor agressief gedrag
Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca
Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test