Belgium

Coronavirus: Iga Swiatek en quarantaine après un contact avec le président polonais

Iga Swiatek, la lauréate de Roland Garros, a été placée en quarantaine après avoir été en contact avec le président polonais Andrzej Duda, testé positif au coronavirus.

Vendredi, Swiatek, 19 ans, a été décorée par le président polonais après sa victoire à Paris. Le lendemain, Duda a été testé positif au coronavirus.

La Polonaise a précisé sur Twitter qu’elle s’était placée en quarantaine tout comme son staff et que personne ne présente de symptômes. « Ni moi, ni mon staff ne présentons de symptômes. Nous sommes régulièrement testés. Nous avons été placés en quarantaine comme le veut la procédure. Nous allons repasser des tests dans trois jours. Restez en bonne santé et soyez prudents », a écrit Swiatek.

Football news:

Voormalig voorzitter van Barcelona Joan Laporta heeft besloten zich opnieuw kandidaat te stellen
Antonio Cabrini: Maradona zou nog leven als hij voor Juventus speelde. De liefde voor Napels was sterk, maar ongezond, Ex-Juventus speler en in 1982 sprak de Italiaanse wereldkampioen Antonio Cabrini zich uit over de dood van voormalig Argentijns voetballer Diego Maradona. Maradona was een levende legende en een mannelijke concurrent. Hij zou nog leven als hij voor Juventus speelde. Het milieu zou hem gered hebben. De liefde van Napels was sterk, oprecht, maar ongezond. Maradona was een gouden man met een groot hart. Hij droeg het lot van Napoli op zijn schouders, waardoor uitstekende resultaten werden bereikt. Maar hij droeg ook het lot van Napels op zijn schouders. Maradona groeide op in een zeer arm gezin en in Napels vond hij een omgeving die vergelijkbaar was met die waarin hij werd geboren. Hij was hartstochtelijk toegewijd aan de stad omdat hij zich verbond met al haar problemen zei Cabrini op Irpinia TV. Afscheid van Maradona in Argentinië: er waren alleen familieleden begraven naast hun ouders. De wedstrijd Napoli was het afscheid van Maradona: een herdenking in het stadion, een herdenkingsdienst met fakkels en Diego op alle schermen in de kom
Een prestonspeler die twee keer de genitaliën van een tegenstander aanraakte werd gediskwalificeerd voor drie wedstrijden voor agressief gedrag
Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca
Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test