Belgium

Conner Rousseau toont fier zijn bloot bovenlijf op sociale media: “We zijn 2020 hé preutse mensen”

Conner Rousseau (SP.A) vindt het niet kunnen dat de Finse premier bakken kritiek over zich kreeg nadat er een foto van haar verscheen waarop ze enkel een blazer droeg. En dus postte de SP.A-voorzitter een foto op Instagram van zijn sixpack. “Omdat vrouwen nog te veel worden afgerekend op hun uiterlijk.”

Conner Rousseau toont fier zijn bloot bovenlijf op sociale media: “We zijn 2020 hé preutse mensen”
Foto: Instagram

Sanna Marin (35), de premier van Finland, kreeg heel wat kritiek over zich heen nadat ze op de cover van een vrouwenblad verscheen met een blazer waar ze niets onder droeg. Dat Marin overspoeld werd met commentaar vindt Rousseau niet kunnen en dus postte hij zelf een foto waarop hij zijn sixpack showt. Op Instagramstories gaf hij vervolgens ook meer uitleg: “Waarom ik zo ne foto plaats? Om Sanna Marin te steunen.”

“Ik leerde de premier van Finland kennen als een sterke capabele dame. Die in moeilijke tijden op jonge leeftijd Finland moest leiden. Nu krijgt ze kritiek omdat ze beetje decolleté toonde. So What? We zijn 2020 hé preutse mensen”, schreef hij nog.

Zijn bericht sloot hij af met een warme oproep om hetzelfde te doen: “Komaan, waar blijft die foto van jullie decolleté?”

LEES OOK. Als een blazer zonder blouse een staatszaak wordt: Finse premier onder vuur voor ‘beetje bloot’ in modeblad

Football news:

Ex-Manchester United verdediger Valencia verhuisde naar Mexico ' s Queretaro
Gerard Pique: Ik heb er altijd van gedroomd om President van Barca te worden, maar ik weet niet of het zal gebeuren. Neemt u deel aan de presidentsverkiezingen? Zeker niet bij de volgende verkiezingen. Ik ben nog steeds een speler dus ik kan niet deelnemen, maar je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren. Jullie weten allemaal dat ik een grote fan ben van Barcelona. Ik wil de club waar ik zoveel van hou op alle mogelijke manieren helpen, wat betekent dat ik me goed moet voorbereiden op de rol van President als Ik vind dat ik in de toekomst kan bijdragen. Zo niet, dan zal ik dit standpunt niet inroepen. Ik zal in de toekomst een beslissing nemen, Ik heb er altijd van gedroomd, maar ik weet niet of het zal gebeuren gaf Pique toe
Verheug je en geniet van het leven in deze middelmatige tijd. Denk aan de grote zinnen Maslachenko-join
De ex-Manchester City verdediger Lescott heeft zijn carrière hervat bij de racing Murcia van de Spaanse 4e divisie
Lampard op Chelsea vs Tottenham match: we vechten voor leiderschap, het spel zal belangrijk zijn. Maar er is nog een lange weg te gaan. Chelsea manager Frank Lampard deelde zijn verwachtingen voor de komende Premier League wedstrijd tegen Tottenham. Na 9 ronden deelt Tottenham de eerste plaats met Liverpool met 20 punten, Chelsea en Leicester hebben 2 punten minder. Chelsea tegen Tottenham is toch een speciale wedstrijd, want het is een Derby. Ik weet wat het is
De autopsie van Maradona ' s lichaam toonde aan dat zijn hart twee keer meer was dan normaal (Clarin)
Opa stopte midden op straat en zong luid. De open brief van Maslachenko ' s kleindochter