Belgium

«Comment arrêter Lukaku ? Peut-être sur un ring...»: Sinisa Mihajlovic élogieux envers l’attaquant de l’Inter

Arrêter Romelu Lukaku n’est pas une mince affaire, vu son gabarit (1,91m pour 93kg). Et ça, les équipes de Serie A l’ont compris depuis une saison. Ce samedi, c’est le Bologne de Sinisa Mihajlovic qui va devoir tenter d’arrêter l’attaquant belge de l’Inter. En conférence de presse d’avant-match, le coach serbe, ex-grand joueur du championnat, a répondu sur la manière dont il aurait arrêté Romelu Lukaku s’il jouait encore. « Je n’arriverais pas à l’arrêter parce qu’il est plus rapide, plus fort et plus gros que moi », a expliqué Mihajlovic. « Peut-être sur un ring j’y arriverais, mais dans une partie de foot où on ne peut pas donner de coups, je ne pourrais rien faire. »

Pourtant, c’est bien Bologne qui est sorti vainqueur des deux dernières confrontations avec les Nerazzurri au stade Giuseppe Meazza (0-1 et 1-2).

Cette saison, Romelu Lukaku a marqué 11 buts en 12 matchs, toutes compétitions confondures : 7 en Serie A et 4 en Ligue des champions.

Football news:

Atletico leidt Real Madrid met 7 punten in La Liga en heeft een wedstrijd te missen
Liverpool wint geen 5 wedstrijden op rij in de Premier League. Het team van Klopp herhaalde de ergste reeks in 4 jaar
Liverpool ' s 68-wedstrijd ongeslagen thuis in de Premier League is afgelopen. De ongeslagen wedstrijd van de Reds op Anfield in de Premier League is afgelopen. Het was 68 wedstrijden. Het team van Jurgen Klopp heeft drie jaar en 273 dagen niet verloren in het kampioenschap. Liverpool ' s streak is de op één na langste in termen van het aantal wedstrijden zonder nederlaag thuis in de geschiedenis van het Engelse kampioenschap. Het record is van Chelsea-86 wedstrijden
Liverpool scoorde niet 4 opeenvolgende Premier League wedstrijden
Milik verhuist naar Marseille. Hij werd gefotografeerd met een shirt met het 19e nummer
Suarez scoorde 10 keer in de competitie voor de tiende keer op rij
Attletico miste een schot van Eibar Dmitrovich vanaf de strafplaats. De doelman Marko Dmitrovic, die een straf veranderde, maakte in de 12e minuut een goal-keeper Marko Dmitrovic. Hij werd de eerste keeper sinds 2011 die scoorde in La Liga. Daarna volgde hij Daniel Aranzubia op in de Deportivo. Het was ook de eerste keer sinds 2002 dat een doelpunt werd gescoord door een doelman van de penalty spot. De laatste keer dat Nacho Gonzalez, de keeper van Las Palmas op dat moment, scoorde vanaf een punt in de Spaanse top league. In de geschiedenis van La Liga slaagden slechts zes goal Keepers erin om het doel van de tegenstander te raken voor de huidige wedstrijd