Belgium

Britse ex-prof is na elf jaar in één klap drie KOM‘s kwijt aan een ontketende Wout van Aert: “Verdorie!”

Zaterdag 1 augustus 2020 zal voor altijd de dag zijn dat Wout van Aert op indrukwekkende wijze de Strade Bianche won. Tot jolijt van velen, tot frustratie van Daniel Lloyd.

LEES OOK. Wielerlegendes buigen zich over luxeprobleem van Wout van Aert, die op alle terreinen thuis is: “Eerst focussen op de Ronde en Roubaix” (+)

LEES OOK. Hoe Wout van Aert bergop wegsnelde van rasklimmers: “In de Tour zal hij nog meer verbazen” (+)

De Britse ex-prof van onder andere Team Garmin - Cervélo zag namelijk drie records uit de boeken gereden worden door de Kempenaar. De intussen 39-jarige Lloyd noteerde in 2009 namelijk drie KOM’s tijdens de Monte Paschi Eroica, een Italiaanse koers die net als de Strade aankwam in Siena.

Lloyd werd destijds negende op 19 seconden van winnaar Thomas Lövkvist, vlak achter onder anderen Edvald Boasson Hagen en Andy Schleck. Maar op een drietal secties was hij de snelste van het pak en noteerde hij een KOM, zoals dat heet bij Strava. Tot afgelopen zaterdag dus.

“Verdorie… die wind in de rug”, zette Lloyd op Twitter met het bewijs dat Van Aert nu recordhouder is op de bewuste drie secties richting de Italiaanse stad.

Het gaat om de volgende drie:

Ulitimi 10km GF strade Bianche

Britse ex-prof is na elf jaar in één klap drie KOM‘s kwijt aan een ontketende Wout van Aert: “Verdorie!”

Le Tolfe to Via Fiorentina

Britse ex-prof is na elf jaar in één klap drie KOM‘s kwijt aan een ontketende Wout van Aert: “Verdorie!”

DR STEP5

Britse ex-prof is na elf jaar in één klap drie KOM‘s kwijt aan een ontketende Wout van Aert: “Verdorie!”

Van Aert voegde trouwens nog een vierde KOM toe aan zijn tocht in Toscane, namelijk die op de Via Capuccini. Met een tijd van 2:59 was hij daar negen seconden sneller dan Tiesj Benoot.

Britse ex-prof is na elf jaar in één klap drie KOM‘s kwijt aan een ontketende Wout van Aert: “Verdorie!”

Football news:

Jovic wil terug naar Eintracht Frankfurt. Hij houdt niet van Zidane ' s houding.Real Madrid spits Luka Jovic is klaar om het team te verlaten. De Servische speler houdt niet van de houding van hoofdcoach Zinedine Zidane. Hij is teleurgesteld over de situatie in Madrid. Daarom wil Jovic terugkeren naar Eintracht, waar Real Madrid hem in de zomer van 2019 voor 60 miljoen euro kocht. (') Gedetailleerde statistieken van de 22-jarige voorwaarts zijn hier te vinden
Manchester United heeft 4-5 spelers nodig en slechts één is overgenomen. Er zijn geen excuses voor deze voormalige Manchester United verdediger Gary Neville heeft gesproken over de transfercampagne van mancunians. Door wat er de afgelopen acht jaar is gebeurd, heeft de club het vertrouwen verloren en probeert nu de andere kant op te gaan en te zeggen: we kunnen nu niet te veel betalen. Liverpool koopt spelers voor 40 miljoen pond, 25 miljoen. Andere clubs zijn het maken van overnames, Werner is goedkoop [Chelsea] in vergelijking met andere prijzen voor voetbalspelers. Manchester United lijkt altijd te veel te moeten betalen, het management vindt het niet leuk. Het probleem is dat ze een manier moeten vinden om deals te sluiten, en ze kunnen ze niet effectief doen. In feite is er geen excuus voor de club niet het maken van transfers voor het begin van het seizoen. De club heeft vier of vijf spelers nodig, en ze hebben er maar één [middenvelder Donny van de Beek]... Ik weet dat Liverpool zijn doel pas in de laatste paar dagen heeft bereikt, maar er is een gevoel dat ze alles onder controle hebben. De Manchester United kreeg het geld. Als ze 90 tot 100 miljoen pond kunnen uitgeven aan Sancho, dan hebben ze geld voor transfers. Wat ze niet hebben is een gevestigde clubstructuur. Ik begrijp niet hoe beslissingen daar genomen worden. Dit is het probleem van Manchester United, zij hebben geen macht op de transfermarkt. De mensen zullen die woorden niet leuk vinden. Maar ze moeten het horen, omdat ze hun werk niet doen zei Neville. Manchester United heeft geen plannen om een centrale verdediger te kopen in dit transfervenster
Suarez ontving van tevoren vragen over het Italiaanse paspoort examen. Er is een onderzoek aan de gang
Atletico Madrid annuleerde een ochtend training sessie, omdat ze niet de resultaten van testen voor coronavirus
Neymar werd de verdediger van Marseille Sakai strange Chinese. Hij is Japans (Cope)
Morata gaat naar Juve, Suarez gaat bijna naar Attico. De topclubs zijn begonnen met de transfer carousel forwards
Mail.Ru De Groep kocht de rechten op La Liga en Serie A. Wedstrijden zullen worden getoond in Odnoklassniki en Vkontakte