Belgium

Bezorgdheid in Witte Huis: ‘dochter’ van Borat staat op enkele meters van president Trump in nieuw fragment

Borat - het typetje van de Britse acteur Sacha Baron Cohen - veroorzaakt opnieuw ophef in de Verenigde Staten. Eerder deze week bracht hij Rudy Giuliani in een netelig parket door suggestieve beelden van de advocaat en de ‘15-jarige dochter’ van Borat te verspreiden. Nu is er bezorgdheid in het Witte Huis nadat blijkt dat diezelfde ‘dochter’ - actrice Maria Bakalova (24) - ergens in september gewoon de ambtswoning van president Trump kon binnenwandelen en zelfs zoon Donald Trump Junior ontmoette.

LEES OOK. Advocaat van Trump in opspraak door omstreden scène in nieuwe Borat-film: “Stak hand in broek om hemd erin te stoppen” (+)

Het fragment uit de nieuwe Borat-film werd vrijdagavond gedeeld via de officiële Twitteraccount van Borat Sagdiyev. In het korte fragment is het alsof Maria Bakalova zonder enige controle het Witte Huis kan binnenwandelen als de gast van een journaliste van One America News Network (OAN). Het extreemrechtse OAN - door Borat “de meeste betrouwbare nieuwsbron van de VS” genoemd - staat bekend voor controversiële uitspraken en een pro-Trump houding.

Bakalova staat volgens de beelden op een bepaald moment slechts op enkele meters van Donald Trump en zegt later tegen diens zoon, Donald Trump Junior, dat ze het spannend vindt hem te ontmoeten. De president noemt Borat intussen een creep. “Ik vind hem niet grappig”, aldus Trump over Cohen, die hem volgens de president al jaren wil strikken.

LEES OOK. Trump blijkt geen fan van Borat en noemt hem een “creep”

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe To American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation Of Kazakhstan kan vanaf 23 oktober online bekeken worden via Amazon Prime. Maar dankzij de uitgekiende promotiecampagne en de dubieuze fragmenten die worden verspreid, is de film nu al niet weg te slaan uit de media.

Borat verdedigt scène met Rudy Giuliani in nieuwe film: “Onschuldige ‘sexy time’ ontmoeting met mijn 15-jarige dochter”

‘Borat’ is terug met een nieuwe versie van zijn legendarische ‘mankini’: een mondmasker... maar dan wat lager

Football news:

Verheug je en geniet van het leven in deze middelmatige tijd. Denk aan de grote zinnen Maslachenko-join
De ex-Manchester City verdediger Lescott heeft zijn carrière hervat bij de racing Murcia van de Spaanse 4e divisie
Lampard op Chelsea vs Tottenham match: we vechten voor leiderschap, het spel zal belangrijk zijn. Maar er is nog een lange weg te gaan. Chelsea manager Frank Lampard deelde zijn verwachtingen voor de komende Premier League wedstrijd tegen Tottenham. Na 9 ronden deelt Tottenham de eerste plaats met Liverpool met 20 punten, Chelsea en Leicester hebben 2 punten minder. Chelsea tegen Tottenham is toch een speciale wedstrijd, want het is een Derby. Ik weet wat het is
De autopsie van Maradona ' s lichaam toonde aan dat zijn hart twee keer meer was dan normaal (Clarin)
Opa stopte midden op straat en zong luid. De open brief van Maslachenko ' s kleindochter
Holland op vervangingen: misschien wil Favre dat ik meer scoor. Meer en sneller totdat Borussia Dortmund Forward Erling Holand werd vervangen sprak hij over zijn houding ten aanzien van het feit dat de hoofdcoach van de club Lucien Favre hem vaak vervangt aan het einde van de wedstrijden
De Egyptische club al-Ahly won de African Champions League voor de 9e keer en versloeg Zamalek in de finale in de Derby van Caïro.Egyptische club al - Ahly won de African Champions League en versloeg een ander team uit Caïro-Zamalek in de finale. De wedstrijd werd gehouden in de hoofdstad van Egypte. De beste speler werd erkend als de auteur van de winnende goal in de 86e minuut-middenvelder Mohamed Magdi. Deze titel was al-Ahly ' s negende in de geschiedenis. De club heeft zijn record voor het aantal overwinningen in het toernooi aangepast. Vroeger wonnen de Egyptenaren in 1982, 1987, 2001, 2005, 2006, 2008, 2012 en 2013